Vineri,
02.06.2023
Cer Senin
Acum
13°C

Imagini din toate colțurile lumii, la Sibiu

Imagini din toate colțurile lumii, la Sibiu

A XVII-a ediție a Salonului Internațional de Artă Fotografică de la Sibiu, eveniment cotat la nivel internaţional cu cinci stele, îşi deschide porţile cu un vernisaj de fotografie, duminică 2 octombrie, de la ora 12, la Centrul de Informare Turistică din cadrul Primăriei Sibiu.

Din cele peste 1500 de lucrări primite la concurs, 200 au fost selecționate de juriul de specialitate. Imaginile sunt fascinante ori interesante, fiind pe placul atȃt celor care preferă fotografia clasică, cȃt și celor cu guste avangardiste, ȋntrucȃt pe lȃngă tema liberă, anul acesta, tema impusă de organizatori a fost Suprarealismul. Juriul a acordat 48 medalii şi 43 menţiuni şi premii speciale pentru artiştii fotografi veniți din 40 de ţări.

,,Călătoria ȋn care ne-au purtat aceste sute de imagini ȋnscrise ȋn competiție s-a transformat ȋntr-o adevărată provocare pentru prestigiosul juriu internațional și, acum, avem onoarea de a ȋndrepta provocarea spre dumneavoastră, invitȃndu-vă să vă delectați cu diversitatea și creativitatea acestor imagini valoroase primite din toate colțurile lumii”, transmit organizatorii.
În cadrul evenimentul, organizat de Fotoclubul ORIZONT ȋmpreună cu Casa de Cultură a Studenților din Sibiu, se vor ȋnmȃna și premiile cȃștigătorilor.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus