Marţi,
22.06.2021
Cer Senin
Acum
27°C

Jad SPA. ”Toți cei care ducem acest stil de viață sedentar, cu multe ore de muncă și stres ajungem la un moment dat să ne trezim”

Jad SPA. ”Toți cei care ducem acest stil de viață sedentar, cu multe ore de muncă și stres ajungem la un moment dat să ne trezim”

Bianca Dăncilă propune sibienilor prin salonul ”Jad SPA” o soluție nouă, modernă pentru corpul lor: masajul cu pietre de Jad. Răspunsuri la întrebările ce este, de ce să-l faci, cât costă, cât durează și altele, le puteți găsi în interviul ce urmează.

 Reporter: Bianca, de la cel mai mare site de anunțuri de mica publicitate (tocmai.ro), la o afacere de masaj cu pietre de Jad? Cum ți-a venit aceasta idee?

Bianca Dăncilă: De mai bine de 10 ani mă ocup de diverse afaceri online și chiar tocmai.ro a fost lansarea mea în aceasta industrie care este foarte frumoasă, dar cu repercusiuni vizibile asupra corpului nostru. Statul pe scaun, la birou, în fața laptopului mai bine de 10 ore/zi, uneori chiar și în weekend și-a lăsat amprenta pe coloana mea, pe aspectul fizic, pe ten și mult mai multe repercusiuni în interior. Toți cei care ducem acest stil de viață sedentar, cu multe ore de muncă și stres ajungem la un moment dat să ne trezim, să căutam soluții să reparăm ceea ce am stricat atât de mulți ani: sănătatea noastră!

În căutarea de remedii care să mă readucă în cea mai buna condiție fizică, am întâlnit masajul cu piatra de Jad. Nu am crezut în puterea lui de la început pentru că sunt o persoana logică, analitică și trebuie să înțeleg eu de ce un anumit lucru da rezultate. Când am simțit pe pielea mea, în timp, efectul masajului automatizat cu piatra de Jad am rămas profund marcată și am decis să-mi iau aparatele acasă.

14107703_546534382206148_890071274630012038_o

Rep.: E riscantă o astfel de afacere în Sibiu? Sunt deschiși sibienii la nou?

B. D.: O afacere care redă fericirea și o stare de bine oamenilor nu e niciodată riscantă. Oamenii în general nu sunt deschiși la nou așa că nici sibieni nu fac excepție. La Jad SPA vin oameni total neîncrezători, încrâncenați, doborâți de alergătura zilnică, stresați și pleacă de la noi relaxați, zâmbitori, fericiți și mulțumiți. Nu există satisfacție profesională mai mare decât să împarți oamenilor bucurie și stare de bine.

Rep.: Cine vine să facă masaj cu pietre de Jad?

B. D.: Clienții noștri sunt foarte diferiți, dar îi pot grupa în trei mari categorii: bolnavii "disperați"; pasionații de un stil de viață sănătos și turiștii. Este un masaj care da rezultate la fel de bune atât la femei, cât și la bărbați.

Rep.: Turiști avem deja foarte mulți, pentru că e remediul ideal pentru cei care călătoresc mult și au oboseală cronică, chiar și eu când revin din delegații primul lucru este să merg la masaj și să dorm 8 ore, apoi sunt ca nouă.

Masajul cu Jad merge perfect pentru sportivi și cei care caută un stil de viață sănătos pentru că acest masaj reduce febra musculară, deblochează musculatura și reașează coloana în poziția ei corectă. Cei mai fericiți clienți sunt persoanele care fac Yoga de foarte mulți ani, iar acum reușesc să execute mai corect anumite exerciții fiindcă masajul le-a crescut mobilitatea.

Bolnavii "disperați" sunt cei care au suferit o viață întreagă de afecțiuni cronice la care nu au găsit nici un remediu medical sau cei cu 1-2 operații eșuate de hernie de disc, cei cu tulburări grave hormonale, de tensiune, cei care au făcut fizioterapie și au nevoie de mai mult. Și avem rezultate foarte bune chiar și pe hernie de disc și infertilitate.

13923831_538994002960186_8182798577022671323_o

Rep.: Cum se face efectiv masajul?

B. D.: Cea mai plăcută parte este ca masajul se face cu hainele pe tine, fără să te umpli de ulei sau să îți stricăm machiajul și coafura. Nu te atinge nimeni și asta este fantastic pentru că nu faci schimb de energie cu nimeni. Avem mai multe aparate de masaj disponibile, dar vedetele SPA-ului sunt: patul de masaj cu jad și aparatul de drenaj limfatic care își masează picioarele.

De fapt te așezi pe un pat care conține role de JAD, încălzite cu Infraroșii, care folosind principiul presopuncturii îți masează coloana și picioarele, deblocând profund musculatura.  La masajul cu pietre de jad vorbim despre infraroșii, care penetrează corpul până la 4 cm, îl încălzesc din interior spre exterior. Acestea, împreună cu proprietățile pietrei de jad ajută și stimulează corpul să elimine toxine și să funcționeze la capacitate maximă; practic îl revitalizează. Aici vorbim inclusiv de organele interne, precum ficat, rinichi, plămâni, intestin subțire și gros, stomac etc.

În completare, vine perfect masajul în tălpi cu role de jad, presopunctura și vibrații, care stimulează activarea limfei.

13923861_539764199549833_4233477820244763501_o

 Rep.: Ce tratați prin masaj?

B. D.:  "Corpul tău are capacitate să se vindece singur!" dar viața cotidiană îi pune bariere: aer poluat, cosmetice pline de substanțe nocive, alimentație artificială în combinații greșite, sedentarism, stres, etc. în momentul în care conștientizezi acest adevăr, tu vei alege dacă continui să încurajezi industria farmaceutică & medicală sau să lupți cu corpul tău să se vindere singur.

Masajul cu Jad ameliorează: durerile de spate, cap, constipație, depresia, tulburări hormonale și de tensiune arterială, anxietate, stres, insomnii, oboseală cronică, crește imunitatea, realizează o detoxifiere profundă și reda coloanei vertebrale poziția corectă. Prin urmare orice afecțiune a coloanei este ameliorată prin masajul cu Jad: scolioza, lordoza, cifoza, hernie de disc, tasare de vertebre, ciocuri, și diversele probleme referitoare la discurile dintre vertebre.

Pentru rezultate mult mai vizibile recomandăm pe lângă masaj și introducerea unui plan nutrițional sănătos, puțin sport, plimbări în natură, cosmetice bio și un stil de viață sănătos.

 Rep.: Cât durează o ședință?

B. D.: Masajul pe patul cu pietre de Jad durează 45 minute, dar mereu recomandăm să fie combinat și cu alte terapii, deci un client are nevoie de minim o ora pentru fiecare ședină de masaj.

13923831_538994002960186_8182798577022671323_o

 Rep.: Cat de des se face masajul?

B. D.: Clienții cu afecțiuni grave precum hernia de disc pot face și de două ori pe zi, iar cei sănătoși pot face de două ori pe săptămână doar pentru menținere. Fiecare client este consiliat individual și primește recomandări clare de la consultanții Jad SPA, în funcție de afecțiunile pe care le are și scopul pentru care face aceasta terapie. Ceea ce vă invit să rețineți este că afecțiunile ignorate ani de zile nu pot fi reparate în 10-20 ședințe prin nici o terapie miraculoasă, la fel cum kilogramele puse în ani de zile nu pot fi date jos într-o lună de sport la sală. Corpul tău are nevoie de timp, fii blând și înțelegător cu el!

 Rep.: E scump?

B. D.:  Vă invit să ne treceți pragul pentru a vedea daca vi se potrivește acest masaj și apoi dacă este scump. Pentru turiști și cei care fac ocazional câte o ședință este mai scump. Pentru sibienii care includ masajul în un stil de viață sănătos, este foarte accesibil.

Cele mai avantajoase sunt pachetele de grup, pentru companii. Avem în Sibiu firme cu angajați care stau mult la birou (IT, Outsource, Call Center), care le oferă angajaților ca bonus masajul la Jad SPA. Tu ce ai alege intre un coleg depresiv și unul fericit?

 Rep.: Ce face Jad SPA diferit față de alții?

B. D.: Tot ce face echipa Jad SPA face din pasiune pentru o viață sănătoasă! Am remarcat rezultate vizibile după mai multe ședințe de masaj cu piatra de jad, chiar și în cazuri cu afecțiuni cronice, grave. Totuși, ne dorim mai mult, efecte mai rapide, mai puternice. Așa am realizat programul JadDETOX | Un corp sănătos în doar 63 zile! , care îmbină nutriția optima sub îndrumarea lui Alexandru Mărginean și terapii cu jad la recomandarea Alinei Nitu, Manager Jad SPA.

Scopul JadDETOX este o dublă detoxifiere: atât prin alimentație, cât și la nivel celular cu ajutorul terapiei cu infraroșu, totul sub îndrumarea unui personal acreditat și cu experiență. Dupa primele 21 zile de detoxifiere controlată, fără înfometare și proceduri extreme, vei reînvăța să mănânci exact ce are nevoie corpul tău pentru vârsta, sexul, activitatea zilnică și stilul de viață pe care îl ai. Rezultatul cel mai vizibil sunt kilogramele pierdute natural, fără a șoca și traumatiza corpul, dar mai ales energia și vitalitatea ta.

Avem doar 10 locuri disponibile și înscrierile se fac până în 29 septembrie, programul începe în 30 septembrie. Înscrieri la 0755.122.214

Alina Nițu - Consultant Jad SPA Sibiu -

https://youtu.be/YS9tIyV0qpc

Alexandru Mărginean - Nutriționist -

https://youtu.be/ef35t36zwJM

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus