Luni,
25.10.2021
Cer Senin
Acum
8°C

Teatrul din Cartier. Ultimele două reprezentații din cartierul Hipodrom

Teatrul din Cartier. Ultimele două reprezentații din cartierul Hipodrom

Caravana de spectacole BIS Teatru continuă în Sibiu, în Cartierul Hipodrom. Ultimele două reprezentații din acest cartier vor avea loc la Colegiul Pedagogic “Andrei Șaguna” (Aleea Turnu Roșu, numărul 2), la ora 19.00, în zilele de 28 și 29 septembrie.

Miercuri, 28 septembrie, va avea loc spectacolul “Născut în ‘90”, iar joi 29 septembrie va avea loc spectacolul “Monoloagele vecinului”. La ambele reprezentații accesul este liber, în limita locurilor disponibile. La spectacolul „Născut în ‘90” accesul copiilor sub 12 ani este posibil doar în prezența unui părinte/ aparținător adult, iar la spectacolul “Monoloagele vecinului” NU este permis accesul copiilor sub 12 ani.Reprezentațiile sunt urmate de discuții cu spectatorii, cu membrii comunității.

Spectacolul „Născut în ‘90” este cea mai jucată producție BIS Teatru. Are în distribuție actori născuți în anul 1990: Andrada Grosu, Aneea Opriș și Claudiu Fălămaș. Textele, pornite de la autobiografiile actorilor sunt ordonate de dramaturgul Flaviu Suhastru. Spectacolul, regizat de Bogdan Sărătean, este însoțit de mărturii video ale deceniului de tranziție (anul 1990) și de muzică live. În toamna anului trecut “NĂSCUT ÎN 90” a obținut Premiul special al juriului la Festivalul Național de Teatru Independent care a avut loc la București.

„Monoloagele vecinului” scris, interpretat şi regizat de Laurențiu Bănescu, este unul dintre cele mai longevive spectacole din teatrul independent românesc. Spectacolul conţine şapte monoloage punctate, şi reprezintă scanning-ul plin de comic şi de prospeţime al unei societăţi a discrepanţei sociale extreme, care evoluează încet şi dureros sub influenţa unor modele şi tendinţe globale.

Programul complet al spectacolelor poate fi consultat pe http://bis.respirateatru.ro/ și pe pagina https://www.facebook.com/teatruldincartier/ .

 

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus