Joi,
23.05.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Al doilea weekend al lunii octombrie aduce mai aproape de sibieni savoarea vinului românesc prin ,,Festivalul Vinului” și multe spectacole de teatru atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici.

Vineri, 7 octombrie În Piața Mare, începând de astăzi și până duminică va avea loc ediția a III-a a ,,Shukar Fest”, un târg interetnic de meșteșuguri și artizanat, unde comercianții romi scot spre vânzare de la vase până la argintărie și haine de piele.

De la ora 19, se va pune în scenă spectacolul ,,Dawn Way”, în regia Veronicăi și Cătălin Patru la Studioul de Teatru ,,Cavas” din incinta Facultății de Litere de pe Bulevardul Victoriei. Spectacolul face parte din proiectul ,,Studenții sibieni cuceresc orașul”.

La Teatrul ,,Radu Stanca”, de la ora 19 se va prezenta spectacolul ,,Bravul soldat Švejk”, de Jaroslav Hašek, un one man show de și cu Viorel Rață. Prețul unui bile teste 10 lei și se acordă o reducere de 50%.

Spectacolul ,,Charlotte Salomon”,ce face parte din ,,Gala Tânărului actor independent” în regia Lianei Ceterchi va fi prezentat începând cu ora 19:30, la Centrul de Tineret Sibiu, de pe strada Nicolae Teclu nr. 41. Prețul unui bilet este 20 de lei și se acordă o reducere de 5 lei pentru studenți, elevi și pensionari.

teatrul-vienez-pentru-copii

Sâmbătă, 8 octombrie Pe Strada Cetății sibienii pot degusta mai multe tipuri de vin, la ,,Vinfest”. De la ora 18, atmosfera va fi asigurată de Grigore Leșe și Trio-ul Reger.

Pentru cei mici, Teatrul ,,Gong” din Sibiu propune ,,Atelierul de…meșterilit” de la orele 10 și 12, recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani. Tot aici, de la ora 18 se va pune în scenă ,,Povestea celor trei purceluși…care sunt patru”, recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani. Prețul unui bilet este 7 lei, tarif unic.

De la ora 15, pe Stadionul Municipal Sibiu, FC Hermannstadt o întâlnește pe FC Unirea Dej. Intrarea la meciul din Liga a 3-a este liberă.

fc hermannstadt

La Sala ,,Transilvania”, de la ora 17, se va desfășura etapa a III-a din campionatul Divizia A la handbal masculin, Handbal Club Sibiu întâlnind ocupanta poziției a IV-a în clasament - HCM Sighișoara.

Teatrul ,,Radu Stanca”, îl aduce în prim plan pe Oscar, un băiețel de zece ani care parcurge printre zâmbete și lacrimi drumul maturizării. Spectacolul sub numele ,,Oscar și Buni Roz” de Eric Emmanuel Schmitt va fi pus în scenă de la ora 19. Prețul unui bilet este 10 lei și se acordă o reducere de 50% pentru elevi, studenți și pensionari.

,,Studenții cuceresc orașul” printr-un spectacol de Ioana Jucan, ,,Rezistența”. Acesta se va pune în scenă de la ora 19, la Casa de Cultură a Studenților.

În cadrul ,,Galei Tânărului Actor Independent”, de la ora 19:30, se va prezenta spectacolul ,,Cirque du verite”, la Centrul de Tineret, de pe strada Nicolae Teclu nr. 41. Prețul unui bilet este 20 de lei și se acordă o reducere de 5 lei.

Duminica 9 octombrie

,,Vinfest” își va deschide și duminică porțile degustărilor de vin, pe Strada Cetății, urmând ca de la ora 18 să concerteze Romulus Cipariu și Radu Nechifor & Friends. vin ,,Gala Tânărului Actor Independent”, propune un spectacol interactiv pentru cei mici, ,,Iedul cu trei capre”. Acesta va avea începând cu ora 11,  la Centrul de Tineret Sibiu,de pe strada Nicolae Teclu nr. 41, iar prețul unui bilet este 10 lei. De la aceeași oră, la Teatrul ,,Gong” se va pune în scenă ,,Povestea celor trei purceluși…care sunt patru”, recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani. Prețul unui bilet este 7 lei, tarif unic.

,,Antisocial”, un spectacol ce face parte din proiectul ,,Studenții sibieni cuceresc orașul”, va fi prezentat de la ora 19, la Teatrul ,,Gong” din Sibiu. Intrarea este liberă pe baza unui rezervări la numărul de telefon: 0742 344 805.

În regia lui Dan Glasu, spectacolul ,,Take, Ianke și Cadâr” va fi prezentat pe scena Teatrului Național ,,Radu Stanca” începând cu ora 19. Prețul unui bilet este 15 lei și se acordă o reducere de 5 lei pentru elevi, studenți și pensionari.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus