Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Bărbat de 86 de ani, rănit după ce a traversat neregulamentar pe strada Șaguna

Bărbat de 86 de ani, rănit după ce a traversat neregulamentar pe strada Șaguna

Un bărbat  în vârstă de 86 de ani a fost rănit  în urma unui accident care a avut loc în Sibiu, pe strada Andrei Şaguna. Se pare că bărbatul a traversat neregulamentar fiind accidentat de o mașină la volanul căreia se afla un șofer în vârstă de 33 de ani din Sibiu.

Bărbatul accidentat este conștient și a fost preluat de o ambulanţă şi dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.  În  zonă traficul este îngreunat.

20161014_135933

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1083

Comentarii

2 comentarii

doar

Acum 7 ani

pai daca omu s-a crezut zmeu, nu e prima data cand pensionarii isi cauta moartea in locul ala, nu e primul si probabil nici ultimul, din pacate zilnic vad astfel de zmei incercand sa pacaleasca moartea in acea zona, ar trebui la iesirea din spital sa i dea si o amenda sa stie data viitoare pe unde trebuie sa treaca.... de fapt, degeaba l-ar amenda ca la varsta lui nu il mai duce memoria si uita pana la a 2 a tura, pacat ca face necazuri unor soferi care poate circula regulamentar ....
Raspunde

labus

Acum 7 ani

pe ursu asta de ce nu l-au impuscat?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus