Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
3°C

FC Hermannstadt câștigă cu 3-1 la Ulmeni. Rămâne pe locul 2

FC Hermannstadt câștigă cu 3-1 la Ulmeni. Rămâne pe locul 2

FC Hermannstadt a câștigat, cu scorul de 3-1 meciul disputat în cadrul etapei a VII-a a Ligii a III-a la Ulmeni (jud. Maramureș) cu echipa locală CS Viitorul. Pentru echipa sibiană au marcat Adrian Cârstean (două) și Daniel Tătar. Radu Necșulescu a ratat un penalti în prima repriză. În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt a acumulat 19 puncte și se menține pe locul al doilea în clasamentul Seriei a V-a a Ligii a III-a, la egalitate cu Sănătatea Cluj, ocupanta fotoliului de lider. ”Am făcut din nou un meci bun, iar la final am câștigat absolut meritat cele 3 puncte. Este un succes muncit și absolut meritat. Îi felicit pe băieți pentru modul în care s-au comportat și de data aceasta în teren. Ne menținem în rândul echipelor din Liga a III-a care nu au pierdut în acest sezon. Ne așteaptă un nou meci dificil, pe teren propriu, cu Avântul Reghin”, a declarat antrenorul principal al lui FC Hermannstadt, Marian Mărgărit.

FC Hermannstadt a avut următoarea formulă de echipă: Voicilă - Criștiu, Oiță (Barbu), Tătaru, Medeșan - B. Piko, I. Petrescu (Bratima) - Monea, R. Necșulescu (Unguru), D. Tătar - Ad. Cârstean (A. Moldovan).

Miercuri, 19 octombrie, de la ora 15:00, pe Stadionul ”Municipal”, FC Hermannstadt întâlnește Avântul Reghin, în cadrul etapei a VIII-a a Ligii a III-a. Până atunci, duminică, 16 octombrie, de la ora 11:00, FC Hermannstadt II și Progresul Terezian se întâlnesc, tot pe Stadionul ”Municipal”, într-un meci contând pentru etapa a VI-a a Ligii a IV-a. Intrarea este liberă!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus