Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Patronul Automobile Bavaria vrea să construiască hotel de lux la Sibiu

Patronul Automobile Bavaria vrea să construiască hotel de lux la Sibiu

Michael Schmidt, omul de afaceri care controlează cel mai mare dealer BMW din România – Automobile Bavaria, a anunțat zilele trecute că intenționează să construiască un hotel de lux la Sibiu, chiar în vecinătatea Aeroportului Internațional.

Schmidt este de părere că cererea pentru spații de cazare în România este departe de a fi satisfăcută, iar viitorul hotel de la Sibiu ar urma să fie inclus într-un lanț hotelier ce va acoperi mai multe orașe mari din țară.

„Avem şapte terenuri cumpărate în ţară în perioada 2007-2008 pentru a extinde reţeaua de camioane, în oraşe precum Oradea, Craiova, Sibiu - vizavi de aeroport, Constanţa, aici în Otopeni şi studiem ideea realizării unui lanţ hotelier de patru stele. Terenurile au poziţii bune, fiind alese să fie într-o zonă accesibilă. În Bucureşti spre exemplu sunt multe hoteluri pline şi există cerere, mai ales aproape de aeroport“, a spus Michael Schmidt, citat de bizbrasov.ro.
Unităţile ar putea fi afiliate ulterior unor branduri precum Holiday Inn sau Hilton Double Tree.
 „Pentru hoteluri discutăm deja de trei luni. Am găsit şi un birou specializat pe hoteluri în Germania, luăm un consultant în domeniu, iar anul acesta sau la începutul anului viitor demarăm. Ideea a pornit din Otopeni, unde avem celălalt sediu şi unde mai avem un teren. Acolo iniţial voiam să-l fac pentru second-hand, dar domeniul hotelier este în creştere şi este necesitate tot mai mare de cazare, mai ales în zona aeroportului. După care se pune problema celorlalte terenuri. Apelez la consultanţi germani deoarece au experienţă în acest domeniu“, a mai spus Michael Schmidt pentru sursa citată.
Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

un sibian

Acum 7 ani

sa-l cumpere ala de langa turnurile lui Carabulea si sa-l faca de cate stele vrea el...scapam de DEZASTRUL din zona aia
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, daca tot "controlati dealerul BMW" va rog frumos, controlati si "rasnita" lu' "iubi" ca-i tot BMW, i din '92, inmatriculata in Bulgaria, si nu stiu ce are, da-n ultima vreme i se invarte roata dreapta spate...
Raspunde

ToTo

Acum 7 ani

:-)))))
Raspunde

Bleahhh

Acum 7 ani

Esti cea mai retardata fiinta pe care am intalnit-o vreodata!! Grav e ca crezi ca ai umor. Ai niste commenturi de tot kktul...
Raspunde

///

Acum 7 ani

Nu te potolești deloc, lăbuțo!
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nene Bleahhh, kkt-nekkt l-ai inghitit, nu l-ai crutat!....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus