Miercuri,
08.07.2020
Partial Noros
Acum
11°C

Judecătorii Tribunalului Sibiu au admis cererea lui Gregorian Bivolaru

24 Octombrie 2016 17:14

Judecătorii Tribunalului Sibiu au admis cererea lui Gregorian Bivolaru

Cererea lui Gregorian Bivolaru de a fi sesizată Curtea Constituţională în cazul său, a fost admisă, luni, de judecătorii Tribunalului Sibiu, dovezile depuse de avocaţi urmând să fie trimise CCR, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Tribunalul Sibiu, în baza art. 29 al. 4 din Legea nr. 47/1992, a admis cererea de sesizare a Curţii Constituţionale cu excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. 466 alin. 2 teza a II-a din Codul de procedură penală, formulată de petentul-condamnat B. G. (...) Dispune înaintarea încheierii şi a dovezilor depuse, Curţii Constituţionale", se arată în încheierea de şedinţă a judecătorilor Tribunalului Sibiu.
Avocatul lui Gregorian Bivolaru, Tiberius Bărbăcioru, a formulat în 17 octombrie, o excepţie de neconstituţionalitate, pronunţarea fiind amânată pentru 24 octombrie, acesta considerând că legiuitorul a introdus o condiţie suplimentară şi anume că un condamnat poate fi judecat în lipsă doar dacă nu a beneficiat de un apărător ales, această condiţie nefiind prevăzută în niciun document internaţional, după cum a arătat avocatul la momentul şedinţei de judecată.

Magistraţii Tribunalului Sibiu se vor pronunţa vineri, 28 octombrie, şi asupra admisibilităţii cererii de redeschidere a dosarului lui Bivolaru, în care a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru act sexual cu un minor.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Gigi Nebunu'

Acum 3 ani

da da, greg. Dar care si-o freaca http://adevarul.ro/locale/sibiu/atentionare-seful-politiei-sibiu-i-a-spus-unui-agent-circulatie-Iti-vine-ti-o-freci-iei-permis-cu-greutate--1_580e31df5ab6550cb8dddff9/index.html ???
Raspunde

cosasul alb cu suflet negru

Acum 3 ani

Domnule ziarist Bodre, sau Dorbe, sau Borde, ne explicati cum se poate demite o cerere ? Ca asa scrieti in titlu ( saul tiltu, sau tlitu ?)
Raspunde

Vasile de Vasile

Acum 3 ani

Bă ziaristu lu' pește, ia mai citește o data titlul articolului...
Raspunde

alzara

Acum 3 ani

Bah dobre-jurnalist de carton-scrie bah' ADMIS nu DEMIS...sper ca nu ai leafa prea mare la asemenea greseli pt un titlu!!!
Raspunde

idiosincreticus

Acum 3 ani

Mare e gradina lui Dumnezeu! Cerere "demisa"? (a se vedea titlul articolului!)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus