Joi,
13.05.2021
Partial Noros
Acum
9°C

Noi oportunități de angajare pentru sibieni, la târgul de joburi “Career Expo”

Noi oportunități de angajare pentru sibieni, la târgul de joburi “Career Expo”

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau cei care sunt interesați de noi oportunități în carieră sunt așteptați la Career Expo, un târg de joburi care reunește companii de top din Sibiu. Evenimentul va avea loc marți și miercuri, în incinta Facultății de Inginerie din cadrul Universității “Lucian Blaga” din Sibiu, între orele 09-16.30.

La Career Expo, structurat după modelul standard al târgurilor de job-uri, vor participa companii din Sibiu precum  NTT DATA Romania, Visma, Ausy, ANOFM, SYKES România, SprintSoft, KUKA, BearingPoint, Boromir, Lugera, Kendrion, Kromberg &Schubert, NTN SNR, Amylon.

Evenimentul este organizat de clubul Rotaract Sibiu și pune accentul, potrivit reprezentanților clubului, pe dezvoltare economică și a comunității. Rotaract Club Sibiu este un grup format din 25 de tineri dornici să ajute la dezvoltarea orașului. Pe lângă activităţiile şi acţiuniile pe care le întreprind pentru a se dezvolta personal, profesional şi ca grup, se implicăm în comunitatea  în diverse arii de activitate: de la educaţie până la încurajarea dezvoltării sociale, culturale, economice în oraş, şi nu numai, materializate prin proiectele pe care le desfășoară. Participarea la târgul de cariere este gratuită.

 

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus