Miercuri,
07.12.2022
Ceata
Acum
3°C

Tarif unic pentru apa potabilă din comunele Păuca și Rășinari

Tarif unic pentru apa potabilă din comunele Păuca și Rășinari

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ”Asociația de Apă Sibiu” a aprobat aplicarea, de la 1 octombrie, a tarifului unic practicat de SC ”Apă Cana Sibiu în întreaga arie de operare și pentru comunele Păuca și Rășinari.

Prețul apei potabile va fi de 3,36 lei / mc (3,08 lei fără TVA) iar cel al canalizării de 2,56 lei / mc ( 2,13 lei fără TVA). Noile tarife se vor regăsi în facturile emise de ”Apă Canal”  Sibiu  în luna noiembrie, care vor conține consumurile din luna precedentă, la care se aplică noile prețuri.

În comuna Rășinari, abonații vor achita tariful de apă potabilă pe măsură ce imobilele le sunt racordate la noua rețea de distribuție a apei. Tarifele au fost avizate de Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (ANRSC), prin Avizul nr. 414.504 / 25.07.2016 și aprobate de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ”Asociația de Apă Sibiu” prin Hotărârea nr. 35 / 20.09.2016.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Bau Bau

Acum 6 ani

La Apoldu de Jos au fost facute retele de apa si canalizare care sunt nefunctionale inca de la inaugurare. Lucrare facuta , banii probabil luati si beneficii pentru populatie ZERO. RUSINE....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus