Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Cindrea a demisionat şi din Consiliul Județean

Cindrea a demisionat şi din Consiliul Județean

La două zile după demisia din funcția de preşedinte al PSD Sibiu, Ioan Cindrea renunță şi la postul de consilier județean.

Anunțul a fost făcut de preşedinta CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, înaintea şedinței ordinare a forului legislativ județean, programată joi după amiaza. Cindrea a lipsit de la această şedință.

"Înainte să intru în şedință am primit o solicitare scrisă, cu demisia domnului Cindrea. Prin urmare, în şedința următoare vom lua act de această demisie şi aşteptăm din partea PSD nominalizarea membrului supleant", a anunțat Daniela Cîmpean.

Fost preşedinte al CJ Sibiu, în legislatura trecută, Cindrea a demisionat din fruntea organizației județene a PSD, după ce conducerea centrală a partidului a respins candidatura sa pe un loc eligibil pe listele pentru Camera Deputaților.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

13 comentarii

.....

Acum 7 ani

unde naiba sunt comentariile ???
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, "morții" cu morții, vii cu vii...
Raspunde

////

Acum 7 ani

Exact! De ce s-au șters unele comentarii?!! oricum, ne pare rău, domnu Nelu...
Raspunde

M

Acum 7 ani

Ce sa mai comentezi ?Fie pasare(infractor ),piere pe limba(infracțiunile) lui Am mai scăpat de o lichea....ar trebuii concediată si soția infractorului si pusă sa dea banii înapoi,deoarece OPC practic nu exista si S-a dovedit in justitie ca a fost angajata ilegal
Raspunde

kaka - COSTICA DZEU

Acum 7 ani

No, acumu am ramas io sef peste pesedeii din Consiliu... No, sa vez ce managementu kalitatzii totale bag in iei acum. Minune! da nu poci uita ca mau dat afar din ULBS si din catindat la Parlament! Nu uit si nu iert, da degeaba.
Raspunde

Manuela

Acum 7 ani

La' ma boule, ca raman kkatzeii, la fel de agramatz ca tine si tot asa, cu fonctzii multe si doftorate de 2 bani: Kcioka prostovanu cu klantza mare si Kiciia - vorba dulce, diagnostic praf si mana tremuranda cand taie. Cu astia nu tzii rushini!
Raspunde

Popescu Mihai

Acum 7 ani

Corvinel, stai jos, doi!
Raspunde

pacienta

Acum 7 ani

Asa-i, nu ti-ai facut temele. Kiciia e meserias.
Raspunde

Mar

Acum 7 ani

Ne bucurăm,dar era bine de mai sus pe unii cu el.......unii care ne mânca banii degeaba si afacerile le merg fff bine pe numele nevestelor.
Raspunde

:))))

Acum 7 ani

du-te tare cindreo!
Raspunde

furioasa

Acum 7 ani

Mai oameni buni,de ce nu invatati sa scrieti si-apoi sa comentati ?Numai pociti cuvintele dulcei limbi romane ! Multumesc !
Raspunde

Da

Acum 7 ani

Fetelooor! Nu fiti triste, ca raman cu voi!
Raspunde

Triplu XXX

Acum 7 ani

Ziceti de Cindrea ca e penal...Manuela Catrina. Numele va spune ceva? Scandalul stenogramelor... Matusa Tamara... Va aduceti aminte de Adrian Nastase?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus