Marţi,
07.02.2023
Partial Noros
Acum
-11°C

Caravana  ”Calea verde” staționează la Sibiu

Caravana  ”Calea verde” staționează la Sibiu

Sibienii care vor să afle mai multe despre adaptarea la schimbările climatice și ce măsuri se vor lua la Sibiu sunt așteptați la Caravana “Calea Verde”. Caravana va staționa luni și marți, timp de șase ore, în două locații din oraș.

Caravana, organizată de Agenția pentru Protecția Mediului Sibiu, se desfăşoară în cadrul campaniei ”Clima se schimbă, schimbă-te şi tu! Alege adaptarea”, având rol în creşterea gradului de informare şi conştientizare a publicului, cu privire la adaptarea la schimbările climatice, beneficiile aduse de implementarea activităţilor proiectului,  asigurarea vizibilităţii contribuţiei Granturilor SEE 2009-2014.

“Vă invităm să participaţi la caravana organizată în cadrul proiectului “Calea Verde spre Dezvoltare Durabilă”, finanţat prin Granturile SEE 2009-2014, prin care dorim să informăm şi să conştientizăm  sibienii, mureşenii şi braşovenii, indiferent de ocupaţie sau vârsta, cu privire la problematica adaptării la schimbările climatice, acţiunile de adaptare care s-au identificat în fiecare municipiu, concursuri derulate pentru elevi şi studenţi, cu premii în valoare de peste 12.000 lei” a declarat Ionel Stelian Naicu, directorul executiv al APM Sibiu.

Caravana ”Calea verde” va staţiona un interval de 6 ore, după următorul program: în Piaţa Mare, în data de 31 octombrie, ora 11, şi în  curtea interioară  a Facultăţii de Inginerie şi Litere, Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu (intrare dinspre B-dul Victoriei), în data de 01 noiembrie, ora 10.

Sursă foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus