Duminică,
09.05.2021
Cer Senin
Acum
17°C

Agresorul care a înjunghiat trei sibieni pe stradă a fost internat la Psihiatrie

Agresorul care a înjunghiat trei sibieni pe stradă a fost internat la Psihiatrie

Magistraţii Judecătoriei Sibiu au dispus, marţi seara, internarea involuntară în Spitalul de Psihiatrie a bărbatului care a înjunghiat trei persoane pe un bulevard intens circulat din oraş, acesta fiind cunoscut ca fiind fără adăpost, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter, a declarat, marţi seara, pentru corespondentul MEDIAFAX, că pe numele bărbatului care a înjunghiat, duminică seara, trei persoane pe un bulevard intens circulat din Sibiu, s-a luat măsura internării pentru o perioadă de 30 de zile în Spitalul de Psihiatrie.

"S-a admis propunerea de internare involuntare timp de 30 de zile la Spitalul de Psihiatrie. În această perioadă urmează să i se facă şi expertiză pentru a se stabili dacă are capacitate de exerciţiu”, a spus Elena Welter, pentru sursa citată.
Duminică seara, trei oameni - două femei şi un bărbat - au fost înjunghiaţi pe stradă, în Sibiu, de către un om al străzii.
"Agresorul a fost prins la scurt timp după producerea faptei pe Calea Dumbrăvii, din Sibiu. Este vorba de un om al străzii, în vârstă de 47 de ani, din judeţul Vâlcea. Acesta a înjunghiat o femeie care se afla în staţia de autobuz, apoi s-a urcat într-un taxi în spatele şoferului, înjunghiindu-l, apoi a coborât şi în fugă a înjunghiat o altă femeie", spunea atunci Elena Welter.
Luni seara, bărbatul a fost reţinut de poliţiştii de la Investigaţii Criminale.
"Acesta a fost audiat şi reţinut luni, după ce, duminică seara, după comiterea faptei, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie, pentru ca personalul medical să reuşească să îl calmeze, deoarece era agitat şi incoerent”, declara Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.
Welter preciza că agresorul nu şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor.

Poliţiştii spuneau că a fost ridicat de pe stradă cuţitul cu care omul străzii a înjunghiat cele trei persoane, o armă albă cu lama de 10 centimetri lungime şi 1,5 centimetri lăţime.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Magda

Acum 4 ani

In ce stare se afla victimile ? Speram ca au supravietuit iar agresorul sa-si primeasca pedeapsa cuvenita, sa nu se mai repete tilharia.
Raspunde

D'Avernac

Acum 4 ani

@magda : ce talharie femeie?
Raspunde

e-manuela

Acum 4 ani

Buna! Nenea, vedeți acum de ce am propus interzicerea "sucurilor de fructe" cu concentrație alcoolica?..."Bărbații" asa "puternici" cum se cred, nu se pot debarasa de obsesia "titileli"....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus