Marţi,
15.06.2021
Innorat
Acum
11°C

Scade presiunea la apă în localitățile Săliște și Vale

Scade presiunea la apă în localitățile Săliște și Vale

Localnicii din Vale și Săliște nu vor avea presiune la apă timp de mai multe zile din cauza unor lucrări de igienizare. Pe perioada intervenției, între orele 09,00 – 17,00, se vor înregistra scăderi de presiune, utilizatorii fiind sfătuiți să întrebuințeze apa în acest interval doar pentru toalete. Este posibil ca pentru scurt timp să fie sistată furnizarea apei.

”Apă Canal”  Sibiu anunță că în perioada 14– 18 noiembrie, vor avea loc ample lucrări de spălare – igienizare a întregii rețelei de distribuție a apei din localitățile Vale și Săliște (străzile: Băii, Brata, București, Câmpului, D.D.Roșca, Intrarea Pălărierilor, Între Paraua, Ioan Lupaș, Ioan Moga, Luncii, N.Hențiu, O.Goga, O.Ghibu, Oprea Miclăuș, Pe sub vii, Piața eroilor, Piața Junilor, Piatra Albă, Școlii, Șipotului, Spitalului, Vale, Gării.)

Abonații sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă potabilă,  iar după încheierea lucrărilor de igienizare din zilele respective să deschidă robinetele timp de 5 minute înainte de utilizare.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus