Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

De la 1 ianuarie 2017 vom plăti gazul la Delgaz Grid SA

De la 1 ianuarie 2017 vom plăti gazul la Delgaz Grid SA

De la 1 ianuarie 2017 E.ON  devine Delgaz Grid. Conducerea E.ON Distribuţie România SA propune schimbarea numelui societăţii în Delgaz Grid SA, de la 1 ianuarie 2017, potrivit unui convocator al Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor.

Consiliul de Administraţie a solicitat ca la întâlnirea acţionarilor de pe 20 decembrie 2016 să fie trecută pe ordinea de zi aprobarea schimbării denumirii societăţii şi aprobarea noii sigle, de la 1 ianuarie 2017, arată Convocatorul AGEA publicat pe site-ul companiei.

E.ON Distribuţie România operează o reţea de gaze naturale în lungime de peste 20.000 km, respectiv o reţea de electricitate de peste 80.000 km care deservesc în total circa 3 milioane de clienţi, anunta zf.ro.

Aceste reţele acoperă judeţele din partea de Nord a României – Sibiu, Cluj, Bistriţa Năsăud, Maramureş, Satu Mare, Sălaj, Timiş, Arad, Bihor, Caraş-Severin, Hunedoara, Mureş, Alba, Harghita, Iaşi, Botoşani, Vaslui, Suceava, Neamţ, Bacău.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

da

Acum 7 ani

probabil sa fenteze niste impozite
Raspunde

nici o schimbare !

Acum 7 ani

alta Marie,,ca platesc impozite !!!! da merge in RO.
Raspunde

Mircea B

Acum 7 ani

Asta doar ca să lase impresia că la anumite servicii nu ah monopol; hoție cât casa la EON.
Raspunde

Mhircia

Acum 7 ani

Niște gunoaie. Mi au băgat pe gât jegul ala cu SEA COMPLET și sa le plătesc 3 milioane pentru nimic.
Raspunde

Marian

Acum 7 ani

Nu mai faceti abonamente la SEA complet,dati banii degeaba..... DELGAZ exista si in Brazilia,firma care se ocupa tot cu gazul...
Raspunde

Ion

Acum 7 ani

Delgaz Grid SA este companie de distributie , furnizor este tot Eon sau Enel ,Cez, RDS etc... Deci platesti tot la Eon,dac esti client Eon !!!
Raspunde

Vladimir

Acum 7 ani

Comentarii aiurea in lipsa de informare. Schimbarea numelui vine ca impunere de la Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei pentu a nu se crea confuzie intre distribuitor (cel care vehiculeaza gazul/energia electrica pana la client) si Furnizor (cel care vinede gazul cumparat de la stat(Romgaz) de la rusi si nu numai la pt client, la fel si la energia electrica), asa cum a confundat cele doua autorul articolului!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus