Luni,
24.06.2024
Partial Noros
Acum
25°C

Concert și balet de „Ziua Muzicii Ușoare Românești”

Concert și balet de „Ziua Muzicii Ușoare Românești”

Unii dintre cei mai îndrăgiți cântăreţi români de muzică uşoară, Marina Voica, Dida Drăgan, Luminiţa Anghel, Adrian Daminescu, Florin Apostol şi Vlad Miriţă, vor susține un concert la Cercul Militar din Sibiu, duminică, 4 decembrie, de la ora 19. Dansatorii Teatrului de Balet vor completa momentul prin trei coregrafii pregătite de Aleisha Gardner.

Chiar dacă Marina Voica a împlinit de curând 80 de ani, încă este o prezență plină de energie pe scena muzicii ușoare românești: susține concerte, face turnee, apare în emisiuni de televiziune. La două luni de la împlinirea vârstei de 80 de ani, a lansat un nou album „Și afară plouă, plouă”. Acesta conține cele mai îndrăgite șlagăre ale cântăreței: „Și afară plouă, plouă”, „Apartament 23”, „O căsuță la marginea satului”, „Bucureștiul e micul Paris”, și va fi lansat și la Sibiu, după concert.

Biletele pentru concertul „Ziua Muzicii Ușoare Românești” pot fi cumpărate online, de pe site-urile bilet.ro, kompostor.ro, de pe pagina de Facebook a Teatrului de Balet Sibiu sau din punctul de vânzare bilete situat în incinta Centrului de Informare Turistică din cadrul Primăriei Municipiului Sibiu, Piaţa Mare, intrarea F. Prețul unui bilet este 10 lei, iar elevii, studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus