Joi,
01.12.2022
Partial Noros
Acum
4°C

O fi ea zi nelucrătoare, dar oamenii trebuie să-și ridice pașapoartele

O fi ea zi nelucrătoare, dar oamenii trebuie să-și ridice pașapoartele

Instituția Prefectului Sibiu a anunțat luni că cetățenii care sunt programați să-și ridice pașapoartele în data de 2 decembrie pot merge liniștiți, chiar dacă data respectivă a fost declarată zi nelucrătoare de către Guvern.

“Având în vedere hotărârea guvernului privind declararea suplimentară a zilei de vineri, 2 decembrie 2016, ca zi nelucrătoare, Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Sibiu anunţă că în această dată va asigura eliberarea paşapoartelor pentru cetăţenii programaţi să îşi ridice acest document în  02.12.2016.

Eliberarea paşapoartelor se va face între orele 8:30 – 16:30, la sediul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Sibiu, str. Andrei Şaguna, nr.10”, a transmis Prefectura Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, impunerea de vize ardelenilor "oltenofobi"este o masura de retorsiune a celor din VL, urmare-a mirosului pestilential emanat de catre deșeurile menajere neridicate si care au intrat in putrefacție?...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus