Duminică,
09.05.2021
Partial Noros
Acum
4°C

Patinoarul din Cisnădie se deschide la 1 decembrie. Cisnădienii spun că au cel mai înalt brad de Crăciun din țară

Patinoarul din Cisnădie se deschide la 1 decembrie. Cisnădienii spun că au cel mai înalt brad de Crăciun din țară

Cel mai mare brad de Crăciun va fi împodobit la Cisnădie, în judeţul Sibiu, acesta fiind deja montat în centrul oraşului şi urmând să fie iluminat în Ajunul Sfântului Nicolae, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit primarului oraşului Cisnădie, Gheorghe Huja, bradul care a fost montat în Piaţa Revoluţiei măsoară 42 de metri şi este cel mai înalt din ţară.

„Bradul oraşului nostru este cel mai înalt din România şi are suport din metal care îi permite o astfel de înălţime. Vrem ca toată comunitatea, şi mai ales copiii, să se bucure de el”, a transmis Gheorghe Huja, primarul oraşului Cisnădie.
patinoar cisnadie

Potrivit unui comunicat de presă transmis luni de reprezentanţii Primăriei oraşului Cisnădie, pe 1 decembrie va fi deschis un patinoar acoperit, iar în 5 decembrie, în Ajunul lui Moş Nicolae, va fi aprins şi iluminatul festiv, fiind pregătit şi un concert pop.

“În data de 1 decembrie, singurul patinoar acoperit din judeţul Sibiu, cel al oraşului Cisnădie, va fi deschis. Are o suprafaţă de aproximativ 800 mp. Patinoarul va fi deschis în fiecare zi a săptămânii, de luni până vineri începând cu orele 16 până la orele 21:30, iar în weekend va fi deschis de la orele 14:30 până la 21:30. (...) În data de 5 decembrie, începând cu ora 15.30 se va aprinde iluminatului festiv, odată cu un concert al artistelor Lora şi Andreea Bălan. Ca în fiecare an, la sfărşitul programului artistic, moşii vor coborî din clădirea Primăriei şi vor oferi cadouri copiilor”, se arată în comunicatul de presă transmis corespondentului MEDIAFAX.
În 2015, Primăria oraşului Cisnădie s-a lăudat, de asemenea, cu cel mai mare brad de Crăciun, acesta măsurând atunci 41 de metri.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

unknown

Acum 4 ani

va fi el cel mai mare brad de craciun, dar aveti grija sa nu cada :))))))))
Raspunde

klein horsti gunther

Acum 4 ani

Vrajeala de fatada a camatarului analfavet huja gheorghe ,ca sa uite lumea idioata care l-a votat de toate sifonarile facute de el si gasca lui de lingai penali.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus