Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Actualizare. Accident cu un rănit grav la Șaroșu pe Târnave

Actualizare. Accident cu un rănit grav la Șaroșu pe Târnave

Un autoturism s-a ciocnit violent de o autoutilitară în dimineața zilei de luni, în localitatea Șaroșu pe Târnave, informează reprezentanții Poliției sibiene.

Actualizare 10.56 Șoferul grav rănit are 35 de ani și este în comă, potrivit informațiilor furnizate de ISU Sibiu. El a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la spitalul din Mureș, intubat.

Actualizare 10:00  Circulația a fost reluată în Şaroşu pe Târnave, anunță Poliția. Şoferul rănit este din localitate şi are 35 de ani.

Potrivit primelor informații, accidental s-a produs pe DN14 în condițiile unei viteze neadaptate la condițiile de drum. Primul vinovat pare a fi șoferul autoturismului, care în urma coliziunii este grav rănit. Mașina condusă de acesta circula dinspre Dumbrăveni către Mediaș. În jurul orei 08:30, traficul era blocat total.

Câteva minute mai târziu, Poliția informează că un alt accident s-a produs pe același DN14, dar în zona localității Agîrbiciu. Accidentul s-a produs tot din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum. O persoană a fost rănită ușor .

foto INFO TRAFIC Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus