Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
16°C

Ioan Terea a renunțat deja la funcția de consilier județean. Urmează Avram

Ioan Terea a renunțat deja la funcția de consilier județean. Urmează Avram

Ioan Terea și Nicolae Avram au obţinut mandate de parlamentari din partea PSD, ei trebuind să aleagă acum între statutul de consilier județean și cel de deputat, respectiv de senator. Ioan Terea a renunţat deja la funcţia de consilier judeţean, iar Nicolae Avram urmează să facă acelaşi lucru.

”Domnul Nicolae Avram va renunţa la funcţia de consilier judeţean. Nu a făcut încă acest lucru, dar s-a discutat cu dânsul şi va demisiona din Consiliul Judeţean Sibiu”, a declarat Steliana Marcu, purtătorul de cuvânt al PSD Sibiu, transmite news.ro.

La rândul lor, reprezentanţii Consiliului Judeţean Sibiu au precizat că cei doi parlamentari sunt în ternemul legal de rezolvare a acestei incompatibilităţi.

”Domnul Ioan Terea a anunţat deja în scris la secretariatul instituţiei renunţarea la funcţie. Nu am primit încă de la domnul Nicolae Avram, dar sunt încă în termenul legal de rezolvare a acestei incompatibilităţi”, a afirmat Ioana Căpăţână, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Sibiu.

Potrivit acesteia, PSD nu a nominalizat încă persoana care-i va lua locul lui Ioan Terea în Consiliul Judeţean.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

zzz

Acum 7 ani

interesant cum unii "soldati credinciosi" demsioneaza si merg in Parlament, unii (vezi la PH) nu demisioneaza si raman in functiile locale. respect PSD! cat costa jobenul? dar iepurii? dar fumul?
Raspunde

Magda

Acum 7 ani

Terea, lupul in cojoc de oaie cu fular rosu, comunist !
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 7 ani

....tu "surioar" stragatu di lupta al "nuost'' al dinamuovistiluor ii Ahuuu!..Ahuuu!...Ase tra' sa straji draq, can' ti duari pruostia...
Raspunde

Magda

Acum 7 ani

Terea lupul in cojoc de oaie , cu fular rosu comunist !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus