Vineri,
30.07.2021
Cer Senin
Acum
21°C

A fost găsită una dintre cutiile negre ale avionului militar rus care s-a prăbuşit în Marea Neagră

A fost găsită una dintre cutiile negre ale avionului militar rus care s-a prăbuşit în Marea Neagră

Una dintre cele două cutii negre ale avionului Tupolev care s-a prăbușit duminică în Marea Neagră, în apropiere de Soci, a fost găsită de către echipele de căutare, relatează Russia Today, citat de News.ro.

„În cursul operaţiunilor de căutare, una dintre cutiile negre a fost găsită sub cabina aeronavei”, a spus o sursă militară, adăugând că alte două cutii negre, aflate în zona cozii, nu au fost localizate deocamdată. Potrivit agenţiei TASS, citată de News.ro, cutia neagră a fost scoasă din apă și va fi trimisă la Moscova, unde va fi examinată de specialişti din Ministerul rus al Apărării.

„Una dintre teoriile-cheie pentru tragedie, în acest moment, este că obiecte străine au intrat în motor”, a afirmat sursa, spunând că sunt anchetate și alte cauze precum o eroare de pilotaj sau o problemă tehnică.

Cel puţin 12 cadavre au fost scoase deocamdată din apă, a declarat o sursă din poliţie pentru RIA Novosti. Potrivit Ministerului rus al Apărării, avionului Tu-154 s-a prăbuşit în Marea Neagră la câteva minute după ce a decolat de pe aeroportul Soci. Aeronava se îndrepta spre Latakia, în Siria, unde corul Alexandrov, al Armatei ruse, precum şi mai mulţi voluntari şi jurnalişti, urmau să ia parte la evenimente organizate cu ocazia Crăciunului şi Anului Nou. Toţi cei 92 de oameni aflaţi la bord au murit.

Sursa foto: News.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus