Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Dragnea: Vă asigur că actul de guvernare al Cabinetului Grindeanu nu se va face la partid

Dragnea: Vă asigur că actul de guvernare al Cabinetului Grindeanu nu se va face la partid

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, în şedinţa plenului reunit, în care se va da votul de încredere Guvernului Sorin Grindeanu, că actul de guvernare nu se va face la partid, iar deciziile se vor lua în Palatul Victoria, premierul având toată libertatea de acţiune, transmite news.ro.

“Vom vota şi vom susţine acest Guvern dar vă asigur că vom urmări cu cea mai mare exigenţă actul de guvernare pentru că noi purtăm răspunderea politică în faţa cetăţenilor. Vă asigur că actul de guvernare nu se va face la partid, deciziile şi hotărârile de Guvern se vor semna în Palatul Victoria, Guvernul este puterea executivă şi este datoria prim-ministrului şi a echipei sale de a lua decizii pentru conducerea acestei ţări”, a precizat Liviu Dragnea.

“Acest guvern nu este un guvern de vedete, nu este un guvern de vorbitori la televizor, nu este un guvern cu legături în alte structuri sau instituţii, este un guvern format din oameni tineri şi din oameni cu experienţă, un guvern care conţine şi energie şi competenţă, un guvern care îşi asumă şi înţelege scopul unic al acestei guvernări, creşterea României. Atunci când am decis împreună care vor fi viitorii miniştri şi s-a construit structura guvernului am ţinut seamă şi de acele suferinţe ale societăţii care au fost ignorate mulţi ani”, a mai spus Liviu Dragnea, de la tribuna plenului.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

sib

Acum 7 ani

sa mori tu?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

TALIDA RUNCU

Acum 7 ani

Domnule Dragnea, sotul meu crapa lemne dumneata nu CRAPI?
Raspunde

Zorro

Acum 7 ani

Da tu cand crapi,sluga iohannista????
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, vezi ca-ti creste nasul ca lui Pinochio!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus