Vineri,
05.06.2020
Parțial Noros
Acum
25°C

Șenilata ISU Sibiu a fost trimisă la Buzău

10 Ianuarie 2017 15:48

Șenilata ISU Sibiu a fost trimisă la Buzău

Mașina de intervenție cu șenile a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu a fost trimisă la Buzău, după ce meteorologii au anunțat noi ninsori și viscole, de mâine încolo.

Echipajul ISU Sibiu, format din subofițerii Florin Muntean și Goerge Banciu, a ajuns aseară la Buzău și este pregătit să intervină, dacă situația o va impune. "Pentru evitarea situațiilor extreme ce pot pune în pericol viața și sănătatea celor implicați — victime și salvatori deopotrivă, facem apel la persoanele aflate în zonele vizate de avertizările meteorologice să respecte indicațiile personalului ce acționează pentru limitarea efectelor acestor fenomene periculoase", a transmis IGSU.

Grupări de sprijin formate din autospeciale de tractare și autospeciale cu capacitate de trecere mărită (șenilată/UTV) au fost dislocate de la Inspectoratele pentru Situații de Urgență Galați, Dolj, Hunedoara, Sibiu, Mureș și Timiș, către zonele de competență ale Inspectoratelor pentru Situații de Urgență Brăila, Călărași, Buzău și Ialomița.

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod portocaliu de viscol pentru estul țării. "În noaptea de marţi spre miercuri (10/11 ianuarie) şi în prima parte a zilei de miercuri (11 ianuarie), în judeţele Călăraşi, Ialomiţa, Brăila, Buzău şi Vrancea temporar viscolul va fi puternic, viteza vântului va atinge 70...80 km/h, troienind zăpada şi reducând vizibilitatea sub 50 m", se arată în avertizarea ANM.

Foto: Agerpres

Comentarii

2 comentarii

parinte

Acum 3 ani

Domne, ce oameni rai. In loc s-o dea reclamagiilor care nu-si pot duce odraslele la scolile din centrul Sibiului!
Raspunde

Un sibian

Acum 3 ani

Iar ii scoatem pe astia din mocirla!! :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus