Miercuri,
21.10.2020
Innorat
Acum
4°C

A murit Iulian Rădulescu, ”împăratul romilor de pretutindeni”

12 Ianuarie 2017 14:43

A murit Iulian Rădulescu, ”împăratul romilor de pretutindeni”

Iulian Rădulescu, cel care s-a proclamat ”împăratul romilor de pretutindeni”, a murit în dimineața acestei zile, la Sibiu.

În vârstă de 78 de ani, Iulian Rădulescu a decedat la domiciliul său din Sibiu, în jurul orei 03:00 a dimineții de joi. ”Este o pierdere pentru comunitate, a fost un lider al comunității rromilor. Una peste alta a făcut o serie de lucruri bune pentru comunitate”, declară Dorin Cioabă, proclamat ”regele romilor”. Iulian Rădulescu va fi înmormântat – cel mai probabil – în cursul zilei de sâmbătă.

Iulian Rădulescu și-a acordat titlul de ”împăratul romilor de pretutindeni” în 1993, iar în 1997 (după semnarea unui pact de neagresiune cu Florin Cioabă) a anunțat că a înființat primul stat al romilor, în Târgu Jiu. Și-a obținut diploma de bacalaureat la 61 de ani, după care – în 2004, la 66 de ani – a anunțat că a absolvit Facultatea de Agricultură și Dezvoltare Rurală din Capitală, devenind inginer în managementul companiilor.

imparatul iulian imparatul iulian (2)

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Tu es stultior quam asinus

Acum 3 ani

Ce naiba se aduna aici toti, nu stiu ! Asta parca era la Pitesti. Speram sa nu se mai autointituleze altul (chestie ilegala !!!), si vina presei ca le tot face reclama. Pe cand o lege impotriva autointitularilor ? Daca nu, devin si eu Regina Europei ! Tzac !
Raspunde

Tu es stultior quam asinus

Acum 3 ani

Hac! Scuze! Am vrut sa spun ,Regele Drojdierilor, hac! Scuze!
Raspunde

badea gheorghe

Acum 3 ani

Dumnezeu să-l ierte! Cine îi urmează la tron?
Raspunde

Gicu

Acum 3 ani

Urmeaza un alt tigan...treaba lor sa se bage in seama!
Raspunde

interesant

Acum 3 ani

Sibiul orasul cu de toate: rege, imparat mai nou si presedinte!
Raspunde

un cititor

Acum 3 ani

Si mai nou, cu multi valceni ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus