Miercuri,
29.11.2023
Partial Noros
Acum
-1°C

AJOFM Sibiu face selecție pentru studenții care vor să lucreze la vară în Germania

AJOFM Sibiu face selecție pentru studenții care vor să lucreze la vară în Germania

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu anunță organizarea selecției pentru studenții care vor să muncească în Germania pe perioada vacanței de vară.

Perioada este de minim două luni și pentru anul 2017 sunt disponibile 70 de locuri ȋn domeniul hotelier – gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor.

”Menționăm că pot participa studenții cu vârsta de 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană”, anunță AJOFM Sibiu.
Studenții care au domiciliul sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din județul Sibiu, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, strada Morilor nr. 51 A, etaj 4, camera 448, pentru înregistrarea dosarelor. Ȋnregistrarea se va desfășura până la data de 09.02.2017, ȋn intervalul luni – joi, orele 09.30 – 15.30 și vineri orele 09.30 – 12.30.

Informații suplimentare cu privire la condițiile de mediere, documentele necesare ȋnregistrării dosarelor, precum și instrucțiunile de completare a acestora, puteți afla la numărul de telefon 0269 210882/int. 119, sau accesând site-ul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, www.ajofm@sb.anofm.ro.

Sursa foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus