Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
23°C

Airfield Festival revine la Sibiu 

Airfield Festival revine la Sibiu 

Airfield Festival are loc de doi ani încoace pe Aerodromul Măgura din Cisnădie, lângă Sibiu, la sfârșitul lunii iunie. E singurul festival de muzică din România cu scenă de hip-hop, dar aduce artiști și din zona de techno, indie, alternative, rock, iar ediția din 2017 e stabilită între 29 iunie și 2 iulie.

Airfield e un portal prin care intri într-o lume nouă, o lume a bucuriei, a râsetelor și a relaxării. Festivalul promovează o experiență complet-artistică, cu acturi live, instalații vizuale și workshop-uri, pe lângă muzică. Aerodromul găzduiește și o zonă de camping, o arie chill pentru relaxare, iar organizatorii au spus că au în plan foarte multe acțiuni environmental friendly.

Cine vine?

Primele nume din line-up au fost deja anunțate, iar pe cele patru scene vor urca în total peste 100 de artiști români și internaționali. Gorgon City, Subcarpați, Gojira & Planet H, Cred Ca sunt Extraterestru, Satra Benz, The Mono Jacks, Travka vor face aerodromul să sară în aer la Main Stage, iar Dope D.O.D., Parazitii, Raku și Macanache se ocupă de ritm și poezie la scena de Hip-Hop. La scena Techno s-au anunțat Adriatique, Andrey Pushkarev, Mihai Popoviciu, Peter Makto & Gregory S și The Model.

AIRFIELD-cover-2400x888-2

Abonamentele sunt un super deal

Abonamentul pentru patru zile are un preț pe care l-ai plăti în medie să vezi doar 2-3 dintre artiști separat, anume 79 de lei. Prețul pentru Early Birds mai e valabil pana la 15 februarie, când vor fi lansate abonamentele Presale. Sunt puse în vânzare și pachete speciale Abonament Festival + Camping la 99 lei, însă acestea sunt în număr limitat și au mai rămas foarte puține. Le poți achiziționa de aici. Ii poți urmări pe Facebook și Instagram, unde te țin la curent cu toate detaliile.

first-announcement-2017-web

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus