Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

IPJ Sibiu: Infracționalitatea stradală a scăzut în Sibiu cu 36% anul trecut. Furturile din buzunare cu 50%

IPJ Sibiu: Infracționalitatea stradală a scăzut în Sibiu cu 36% anul trecut. Furturile din buzunare cu 50%

Bilanțul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu pe anul 2016 arată o scădere semnificativă a infracționalității stradale în Sibiu, precum și a furturilor din buzunare.

În anul 2016 indicatorii infracţionalităţii stradale sesizate au înregistrat per total o scădere cu 39% față de anul precedent, fiind cea mai mică infracționalitate din ultimii 6 ani.

”Analiza indicatorilor privind numărul de infracţiuni stradale sesizate, pun în evidenţă următoarele concluzii: numărul de tâlhării comise în mediul stradal au scăzut cu 2% faţă de perioada similară a anului; infracţiunile de furt au scăzut cu 41%”, se arată în raportul IPJ Sibiu.
Cea mai mare scădere s-a înregistrat în privinţa infracţiunilor de furt din auto cu 67%. Această scădere se datorează în special prinderii în flagrant, de către polițiștii Poliției Municipiului Sibiu, a unei grupări infracționale organizate specializate în furturile din auto.

De asemenea, infracţiunile de furt din buzunare au scăzut cu 50%.

Cât privește infracționalitatea în mediul rural a cunoscut un trend descendent în anul 2016 cu -1%; scăderi semnificative (-34%) sunt înregistrate și la indicatorul infracționalitatea stradală în mediul rural.

Foto: portalsm.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

...

Acum 7 ani

calmati-va politailor. va da psd-ul acum de lucru ca-i scoate pe borfasi afara din puscarii.
Raspunde

Cl. Anul Politic

Acum 7 ani

Așa se vede din birou... că pe stradă nu vă vede nimeni.
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, sa aiba cumva legatura cu "invazia oltenilor"?...Te pomenesti c-or reusit sa le-(o) puna capastru localnicilor?...
Raspunde

Anonymus

Acum 7 ani

lasa ca va creste acum dupa aceasta ordonanta la loc sau mai rau decat pana acum... militienii din ziua de azi sunt doar pe pile si relatii si isi fac treaba doar preferential si la cheremul sefilor lor fara sa respecte de multe ori legea bazandu-se pe faptul ca oamenii nu au timp sa mearga sa isi caute dreptatea cu cheltuieli mult mai mari decat amenda in sine... demisi ar merita toti militienii si sa fie angajar facute pe baza de concursuri reale si transparente dar mai ales fara influente politice...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus