Sâmbătă,
20.07.2024
Partial Noros
Acum
32°C

Maia Morgenstern, la inaugurarea Hotelului de Gheață. „Acesta a fost visul meu dintotdeauna”

Maia Morgenstern, la inaugurarea Hotelului de Gheață. „Acesta a fost visul meu dintotdeauna”

Cel de-al 12-lea Hotel de Gheaţă de la Bâlea Lac a fost inaugurat, în mod oficial acum două zile, în prezența unor invitați speciali. Printre aceștia, au fost și consulul Republicii Chile la Bucureşti, Guzman Rodrigo Barros și actriţa Maia Morgenstern. Acest eveniment a marcat, totodată, încheierea tuturor lucrărilor şi finisajelor efectuate la toate obiectivele cuprinse în cadrul complexului de la Bâlea Lac.

„Nașii” Hotelului de Gheață din acest an care au participat la tăierea panglicii au fost preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean și criticul de film Irina Margareta Nistor, alături de Maia Morgenstern și Guzman Rodrigo Barros.

„Acesta a fost visul meu dintotdeauna”

„Vă mărturisesc că îmi face o deosebită plăcere, am plonjat efectiv într-o lume a copilăriei pe care nici n-am avut-o vreodată, într-un Palat de Gheaţă. Acesta a fost visul meu dintotdeauna, şi cred că nu numai al meu, să fiu o prinţesă a Palatului de Gheaţă. Aici, parcă te purifici, le laşi pe toate în urmă şi intri într-o lume magică”, a spus actriţă Maia Morgenstern.

Criticul de film Irina Margareta Nistor a menționat că își dorea de 12 an să ajungă la Hotelul de Gheață. „Acum zece ani eram în Noua Zeelandă şi acolo era un Bar de Gheaţă la care n-am ajuns. Mi-am zis atunci, lasă că o să merg la Bâlea Lac, la Hotelul de Gheaţă, care e foarte frumos.  Complexul este extraordinar de frumos, mult mai frumos decât puteam să-mi imaginez. Ideea de a dedica fiecare încăpere câte unui film cred că a fost foarte bună, e foarte cinematografic ceea ce e aici şi sper din tot sufletul că cineva va şi veni să filmeze aici”, a completat Irina Margareta Nistor.

„În Sibiu să avem oameni plini de iniţiativă”

Și Daniela Cîmpean, președinte al CJ Sibiu a dorit să adauge câteva cuvinte, spunând că a fost o surpriză plăcută invitația pe care a primit-o să partiicpe la acest eveniment. Aceasta le-a mulțumit tuturor oaspeților că și-au rupt câteva ore din programul lor pentru a fi la Bâlea Lac. „Aici este un loc superb, un colţ de rai şi cred că iniţiativele unor oameni fac ca acest loc să fie şi mai atractiv şi mai căutat de către turişti. Mulţumesc în mod special celor care au avut această iniţiativă, care au ridicat aceste construcţii de gheaţă, iniţiativă ce a făcut ca judeţul Sibiu să fie unul căutat nu numai pentru turiştii din ţară dar şi pentru cei de peste hotare, fac să se vorbească şi frumos despre România. Avem norocul ca în Sibiu să avem oameni plini de iniţiativă, oameni speciali, pe care mi-aş dori să-i multiplicăm, să-i clonăm” a spus președinta CJ Sibiu.

Consulul Republicii Chile la Bucureşti, Guzman Rodrigo Barros, a fost încântat de evenimentul la care a luat parte și a spus despre români că sunt un popor cald. În a doua parte a evenimentului, oaspeţii au fost invitaţi să se roage alături de preotul evanghelic Misch Regger în Biserica de Gheață.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus