Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

BC CSU Sibiu joacă pentru calificarea în semifinalele Cupei României

BC CSU Sibiu joacă pentru calificarea în semifinalele Cupei României

Baschetbaliștii din Sibiu vor juca astăzi împotriva liderului Ligii Naționale de Baschet Masculin, U Banca Transilvania Cluj Napoca, de la ora 20:30.

Partida va avea loc în cadrul turneului Final Eight Cupa României, în cel de-al doilea meci din faza sferturilor de finală.

”Din punct de vedere fizic, toată lumea este la potențial maxim și mă bucur că nu avem probleme după meciul cu Timișoara. Suntem maxim pregătiți, și fizic și mental, pentru a face un meci mare. Sperăm ca acest lucru să fie suficient pentru a face o victorie.  Regula cu doi români din Cupa României nu ne afectează atât de tare, dimpotrivă. Vom avea mereu doi jucători fresh care vor veni de pe banca, probabil, cu multe puncte.  La Timișoara am folosit această regulă, iar jucătorii au dat randament. Sunt convins că vor profita și acum de această oportunitate.

Legat de parcursul echipei în cadrul acestui turneu, pot spune că noi privim doar următorul meci, și așa cum am spus și despre meciurile din campionat, și în Cupă, fiecare meci va fi o finală. Pentru noi, meciul cu Clujul va fi o finală. Dacă va mai fi încă un meci, cu Steaua, joi, înseamnă că vom mai avea o finală. Aportul publicului este foarte important. Am spus mereu că suntem o echipă de moral care își trage multă energie din ceea ce ne dau suporterii atunci când sala este plină. Cred că plecăm cu 10-15 puncte în plus, la orice fel de meci, pe care îl disputăm pe teren propriu. Sper să le putem folosi și de data aceasta și să adăugăm suficiente pentru a avea șanse să câștigăm”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul echipei.

Câștigătoarea din această partidă va înfrunta joi, 16 februarie 2017, de la ora 18:00, învingătoarea meciului dintre Steaua CSM Eximbank București și SCM U Craiova.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus