Joi,
01.12.2022
Parțial Noros
Acum
4°C

Analize gratuite pentru hipertensivi

Analize gratuite pentru hipertensivi

Societatea Româna de Hipertensiune (SRH) în parteneriat cu Fundaţia „Viaţa fară Hipertensiune” desfăşoară la nivel naţional studiul mdical ”xTEND” (Studiu Epidemiologic Naţioanal Privind Prevalenţa, Tratamentul şi Controlul Dislipidemiilor în Populaţia Adultă a României).

În cadrul campaniei, se vor efectua gratuit analize de sange (profil lipidic- Colesterol total, trigliceride serice, HDL colesterol, LDL colesterol; profil glicemic: hemoglobina glicata) şi investigaţii paraclinice (inaltime, greutate, masurarea tensiuni arteriale).

Caravana va ajunge în Sibiu luni și marți (20 și 21 februarie) și se va opri în fața Magazinului Dumbrava. Programul zilnic de lucru este 8:30-16:00

Scopul studiului xTEND îl reprezintă evaluarea situației actuale în privința prevalenței, notorietății, tratamentului și controlului dislipidemiilor asociate riscului cardiovascular în rândul populației adulte din România .

Programul xTEND este adresat unui număr de 3.000 de persoane adulte, alese aleator.

 

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

e-manuela

Acum 5 ani

Buna! Nenea, da-i gratis si pentru culturnici?...Întreb si io, ca stiu ca aia nu primesc nimic de gratis....
Raspunde

ioan

Acum 5 ani

Gratis vei primi tu e-uela
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus