Marţi,
29.11.2022
Innorat
Acum
-2°C

Dragnea: Am auzit tot felul de zvonuri cum corporații multinaționale au îndemnat angajații să iasă la manifestații

Dragnea: Am auzit tot felul de zvonuri cum corporații multinaționale au îndemnat angajații să iasă la manifestații

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat că a auzit tot felul de zvonuri la televiziuni despre faptul că unele corporații multinaționale și chiar naționale și-au stimulat angajații să iasă la manifestațiile împotriva Guvernului Grindeanu.

"Cred că sunt puțini oameni în România care pot spune că au înțeles tot (în legătură cu protestele de stradă — n.r.). A fost mult prea complicat, au fost mult prea multe forțe interne și externe implicate, foarte mult profesionalism, putem spune că am înțeles o parte din tot ceea ce s-a întâmplat. Sunt în continuare analiști interni și externi care tot explică acele evenimente. Încet—încet, când tensiunea a început să scadă, iese la iveală adevărul și acum a început o discuție serioasă în Parlament și în presă și în medii de specialitate despre rezultatul sau efectele abrogării ordonanței 13. ( ...) A fost abrogată ordonanța 13, s-a văzut că de fapt a fost un pretext, pentru că după ce a fost abrogată demisia Guvernului se cere în continuare, după alegerile care au fost câștigate în mod democratic cu foarte puțin timp în urmă. Am văzut foarte mulți oameni supărați, și mă refer la oameni chiar și străini, sigur că mie personal mi s-a părut destul de ciudat cum un șef de bancă cu capital străin protestează împotriva Guvernului. Am auzit tot felul de zvonuri la televiziune cum corporații multinaționale și chiar și naționale au finanțat și au stimulat și au îndemnat propriii angajați să iasă la aceste manifestații", a spus Dragnea duminică la România TV, citat de Agerpres.

El adăugat că așteaptă în continuare de la președintele Comisiei parlamentare pentru controlul SRI, Adrian Țuțuianu, informațiile care pot fi spuse public despre ce s-a întâmplat în România în ultimele săptămâni.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

9 comentarii

da

Acum 5 ani

dragnea astepti degeaba. mergi prin zona vest si te lamuresti rapid (50 lei/mitingist)
Raspunde

Ina

Acum 5 ani

Si eu care credeam ca asteapta informatiile despre cum au aparut ELEFANTII!
Raspunde

Bahama Mamas

Acum 5 ani

Povestea cu ''agenturile straine'' o baga si Ceausescu cu maniaca de nevastasa. Lupul isi schimba parul, dar naravul ba ! Da mah, am fost instigati sa iesim de nesimtirea voastra si faptul ca vreti destabilizare, ca sa castige iar Rusia ! Asta e jocul cel mare.
Raspunde

Andrei

Acum 5 ani

"...a spus Dragnea duminică la România TV" Cu asta a-ți zis totul. Ce credibilitate mai are cel mai infect post de televiziune (momentan) din țară? Ce credibilitate mai au cei care apar pe acest post?. Eu cred că acei angajați de multinaționale sunt pe o altă treaptă de inteligență, cultură, informare, ușurință de manipulare, în comparație cu majoritatea votacilor PSDului și a redușilor mintal (în marea lor parte), ce au manifestat la Cotroceni. Vă dați singur cu tifla în cap, d-le Dragnea.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 5 ani

Buna! Nenea, ai spus corect: "cred".... Angajații din multinaționale nu sunt angajați pentru inteligenta lor "debordantă" ci pentru foamea care o au in gat...
Raspunde

Magda

Acum 5 ani

Dragnea, Grindeanu, Tariceanu-DEMISIA ! Voi sinteti BUBA Romaniei ! Diversiunea e arma voastra! Tinerii au iesit in strada din initiativa proprie iar asta ar trebui sa-ti dea de gindit, dar se pare ca ori esti prost, ori ignorant infumurat! La Jilava cu voi puscariabililor !
Raspunde

Georg

Acum 5 ani

"[...]Am auzit tot felul de zvonuri la televiziune cum corporații multinaționale și chiar și naționale au finanțat și au stimulat și au îndemnat propriii angajați să iasă la aceste manifestații”, a spus Dragnea duminică la România TV[...]" Zvonurile au fost public GENERATE de TUTUIANU (?), el a fost PRIMUL. (Dar, la indicatia Sefului Partidului, deci DRAGNEA.) DIN PARTEA PSD, controlor al activitatii SRI, pe care-i intreaba daca stiu despre prezenta Multinationalelor la
Raspunde

Georg

Acum 5 ani

E vorba, concret, in TOTAL de 4 (patru) persoane mari si late. Seful unei Banci, cu domiciliul stabil in Bucuresti, cu CETATENIE ROMÂNA, care afirma ca demonstreaza ca CETATEAN SIMPLU pentru viitorul copiilor lui in ACEASTA TARA. 3 angajati ai unei Companii Multinationale din Pitesti? sau Târgoviste, deci Muncitori simpli. La multimea care a fost ATUNCI, procentul lor este cu trei zero-uri inainte. E adevarat insa ca matematic MULTIMEA INCEPE de LA DOI... ,
Raspunde

Cititescu

Acum 5 ani

Mai important era sa ne spuna daca el a inteles ca prostia dumnealui a scos oamenii in strada. Sa castigi alegerile cu un asemenea scor, cu un program de guvernare promitator - ma refer la cel din campania electorala - ca apoi sa faci o asemenea gafa inpardonabila, e inacceptabil. Daca ar avea un minim bun simt ar trebui sa plece imediat din fruntea partidului. Cu siguranta in PSD sunt si oameni responsabili si fara ifose de jupani atotputernici si a toate stiutori.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus