Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

BC Mureș contestă victoria Clujului din finala Cupei României

BC Mureș contestă victoria Clujului din finala Cupei României

U Banca Transilvania Cluj Napoca și-a păstrat trofeul Cupei României la baschet masculin, după ce au învins în finală pe BC Mureș Târgu Mureș, scor 79 - 78.

Finala a fost una disputată, clujenii reușind coșul victoriei în finalul patridei, chiar la ultima acțiune de atac a lor, pri intermediul lui Aleksandar Rasic.

Totuși, cei de la Mureș au contestat decizia arbitrilor de a nu acorda pași la acea aruncare.

”Tuturor, înfrângerea din finala de la Sibiu, cu U-BT Cluj, ne-a lăsat un gust amar, nu neapărat pentru că am pierdut, ci pentru modul în care a fost decisă soarta acestui meci. Considerăm că rezultatul final a fost decis de o greșeală flagrantă de arbitraj, la ultima acțiune a U-BT Cluj, prin care Rasic a marcat  coșul victoriei. Coșul a venit ca urmare a unei acțiuni în care jucătorul UBT Cluj a făcut abatere clară de pași, nesancționată de arbitri. Acest lucru se numește viciere de rezultat! Felicităm echipa noastră pentru joc, pentru dăruirea de care a dat dovadă, felicităm și valoroasa echipă clujeană, dar sperăm ca pe viitor rezultatele unor meciuri atât de importante să nu mai fie decise de o greșeală de arbitraj.” a declarat Consiliul de Administrație al BC Mureș, prin intermediul unui comunicat de presă.
Acțiunea lui Rasic :

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Jazz

Acum 7 ani

Pai nu banca Transilvania e sponsorul federatiei ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus