Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
0°C

Cum se stimulează plata impozitelor online, la Oradea

Cum se stimulează plata impozitelor online, la Oradea

Primăria Oradea a demarat campania "Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquaparkul Nymphaea", prin care dorește să-i motiveze pe cetățeni să plătească impozitul online.

Campania se adresează persoanelor fizice și juridice care, în perioada 13 februarie — 31 martie 2017, își plătesc online impozitele pe clădire, teren și auto datorate către bugetul local pentru anul în curs, informează Agerpres.

Se vor acorda șapte premii săptămânale, constând fiecare în câte un bilet de familie pentru o zi la Aquapark Oradea, premii plătite din sponsorizări primite de Primăria Oradea. Voucherul oferit de administrația locală are o valoare de 125 de lei și va putea fi folosit pe parcursului întregului an.

În prima săptămână de campanie, numărul persoanelor care au plătit impozitul online pe site-ul Primăriei sau pe aplicația pentru mobil Mobile Pay s-a mărit cu 35% față de săptămâna anterioară, respectiv de la 553 de plătitori online (persoane fizice și juridice) în perioada 6-12 februarie, s-a ajuns la 745 de plătitori online în perioada 13-19 februarie.

foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

e-manuela

Acum 5 ani

Buna! Nenea, n-ar fi fost mai "stimulanta" masura închiderii ghișeelor, concomitent cu plata online a tuturor taxelor si impozitelor,si concedierea acelor contopisti?... Io zic s-o încercam aici la noi.....
Raspunde

Georg

Acum 5 ani

Cati din Judetul Sibiu au Computer si cati stiu ce este PLATA ONLINE? Nici in Germania nu prea vor multi oameni sa plateasca ONLINE, ci la ghiseu; e vorba de: RISCUL ONLINE din partea hackeri-lor particulari sau DE STAT (fie China, USA, RUSIA, Râmnicu-Vâlcea/luat in colimator de autoritatile USA/)... Te poti trezi ca ai cumparat o masina pe credit TRIMISA in Afganisthan si esti dator Bancii, deci ti se confisca poate casa in care stai.
Raspunde

Georg

Acum 5 ani

Dar simplul TRANSFER BANCAR de la orice Banca , deci nu trebuie sa stai la coada la ghiseul de IMPOZITE si TAXE, nu se poate? Ai IBAN si BIC al Oficiului de Taxe. Ai Numarul-cod personal. Ai suma. Biletul de Transfer il scrii acasa in liniste, il predai, iei copia stampilata si gata. A se evita Bancile care pretind TAXE pentru operatiile de Transfer Bancar ale Clientilor LOR... Sau toate asa: dai banii in NUMERAR pe contul Oficiului de taxe. Ii dai la orice ghiseu de banca.. DAR aici PLATESTI TAXA de Transfer Bancar fiindca nu esti clientül Bancii. Alegeti o Banca cu costuri minimale si, poate, cu 2-3 lei nu mai mergi prin tot orasul si scapi in 2 minute.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus