Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
0°C

Șoferițele și proapetele mămici primesc mărțișoare de la polițiști

Șoferițele și proapetele mămici primesc mărțișoare de la polițiști

Polițiștii rutieri și cei de la prevenire, alături de voluntari ai Crucii Roșii Sibiu și reprezentații unei societăți de asigurări, vor oferi astăzi, de 1 Martie, mărțișoare însoțite de mesaje preventive, doamnelor și domnișoarelor participante la trafic.

Acțiunea de împărțire a mărțișoarelor se desfășoară în municipiul Sibiu, începând cu ora 07.30, simultan pe str. Nicolae Iorga nr. 56 (Școala Gimnazială Iorga Sibiu), pe Bvd-ul M. Viteazu în zona intersecției cu Calea Dumbrăvii, pe Bvd-ul V. Milea și pe Șos. Alba Iulia, informează reprezentanții IPJ Sibiu.

Polițiștii rutieri i-au angrenat în activități și pe elevii Școlii Gimnaziale Iorga Sibiu (Școala nr. 6) care, la prima ora a dimineții 07, 30 au făcut echipă cu polițiștii sibieni și oferă împreună mărțișoare și zâmbete doamnelor și domnișoarelor care se vor afla în acel moment în zona unității lor de învățământ.

Alături de polițiștii sibieni se vor afla în trafic și voluntari ai Crucii Roșie Sibiu care au confecționat pentru acest eveniment 100 de mărțișoare.

Începând cu ora 11, 30, polițiștii sibieni vor face o scurtă vizită proapetelor mămici aflate la Secția Clinică Obstetrică Ginecologie a Spitalului Clinic Județean Sibiu. Polițiștii vor oferi mărțișoare doamnelor și un șnur roșu pentru noroc nou-născuților, cu mesajul „Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu îți spune BINE AI VENIT PE LUME!”

foto arhivă

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

e-manuela

Acum 5 ani

Buna! Nenea, poate ar fi fost binevenite, niște lecții gratuite de legislație rutiere, pentru ca unele dintre "noi" am cam ramas corijente la acest capitol!....Flori si mărțișoare ne oferă toti "boii" si acasa si la serviciu, crezând ca astfel ne intra in gratii..."Noi" ne dorim însă,mai mult "respect"!....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus