Joi,
09.02.2023
Ceata
Acum
-15°C

Turcan: a apărut dovada supremă că Ordonanța 13 a fost dată pentru Liviu Dragnea

Turcan: a apărut dovada supremă că Ordonanța 13 a fost dată pentru Liviu Dragnea

Președintele interimat al PNL, Raluca Turcan, susține că prin solicitarea fostei soții a lui Liviu Dragnea ca CCR să definească pragul pentru abuzul în serviciu este demonstrația că Ordonanța 13 a fost făcută pentru a-i ajuta pe foștii soți Dragnea. "Astăzi a apărut dovada supremă că Ordonanța 13 a fost dată pentru Liviu Dragnea. Solicitarea fostei soții a lui Liviu Dragnea, parte în dosar, ca CCR să definească pragul pentru abuzul în serviciu demonstrează că ședința de guvern echivalează cu un flagrant comis în văzul națiunii. Această coaliție antinațională vrea să schimbe mersul istoriei. Să ne deturneze de la integrare la excludere, de la prosperitate la sărăcie, de la supremația legii la dominația corupției", afirmă Turcan.

Marți, judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au admis cererea invocată de fosta soție a lui Dragnea, Bombonica Prodana, privind sesizarea Curții Constituționale cu o excepție de neconstituționalitate a unui articol din Codul penal care reglementează infracțiunea de abuz în serviciu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 5 ani

Buna! Nenea, da' dovada faptului ca Uca noasta'-i blonda? Ia , sa "vedem" si io, cine se-ncumeta!?...
Raspunde

A

Acum 5 ani

Contractele cu dedicatie pe milioane de euro la firmele de partid nu e abuz in serviciu. Sa ti 2 persoane angajate pe acte, sa le platesti salariul si sa fie incert daca si-au prestat muncile pentru care au fost platite, e abuz in serviciu de neimaginat care trebuie platit cu sange. Conform prostimii.
Raspunde

Luminita Casy

Acum 5 ani

Dragnea , are o putere foarte mare , oare cum s-ar putea sa-l scoatem pe margine, si te tovarasul Tariceanu , care ii este frica care are atatea dosare penale , PENALIII
Raspunde

dancp2

Acum 5 ani

a aparut dovada televizata de pupin.........pentru nuti udrea,KILL BILL,cel mai...cea mai... turcan e pdlista ebista antisibianCA
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus