Duminică,
27.11.2022
Parțial Noros
Acum
2°C

Profesori din New York și Londra vin să predea economie la Sibiu

Profesori din New York și Londra vin să predea economie la Sibiu

Orașul nostru va găzdui vara aceasta o nouă ediție a Young Leaders Club. Evenimentul reprezintă o  şcoală de vară ce reuneşte profesori de la diverse universităţi din lume şi bankeri de investiţii din New York şi Londra. Aplicaţiile pentru program sunt deschise până pe 10 iulie.

Pe parcursul a zece zille, 30 de tineri care vor fi selectaţi din toată lumea vor discuta pe teme de finanţe şi investment banking, macroeconomie, investiţii în pieţe emergente sau construirea unui portofoliu de acţiuni.

De asemenea, participanţii vor participa la un joc de trading inter-bancar, în decursul căruia vor tranzacţiona acţiuni şi valute pe o piaţă inter-bancară simulată.

”ONG-ul Young Leaders Club organizează anual două şcoli de vară, la Sibiu (finanţe) şi la Constanţa (antreprenoariat), la care tinerii în ani terminali, în special, se pot înscrie pentru a învăţa de la oameni de afaceri din România, dar şi de la profesori care predau pentru universităţi precum Harvard sau Columbia cum să îşi poziţioneze business-ul pe o piaţă externă”, anunță Zf.ro.
Şcoala de vară de anul acesta va avea loc în perioada 21-30 iulie la Sibiu.

Până la momentul de faţă, peste 1.000 de tineri şi-au exprimat interesul pentru eveniment.

Anual sunt selectaţi studenţi la finanţe din ţări precum Franţa, China, India, Rusia, Ucraina, Polonia, România sau Bulgaria, pentru a participa la program.

Cei interesați pot găsi mai multe detalii aici.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

e-manuela

Acum 5 ani

Buna! Nenea, cei "selectionati" sunt doar de la Facultatea de Economie de Studii sau, pot fi si de la alte facultati, "pasionati" si detinatori "acreditati" de rezerve incomensurabile de prostie, care datorita concurentei acerbe de pe piata fortei de munca sibiene, intampina greutati in plasarea acesteia?...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus