Miercuri,
28.09.2022
Ceata
Acum
9°C

Titularizare 2022: Peste 800 de candidați pentru 128 de posturi de titulari la catedră și 1.400 de suplinitori

Titularizare 2022: Peste 800 de candidați pentru 128 de posturi de titulari la catedră și 1.400 de suplinitori

Miercuri, 13 iulie, are loc proba scrisă din cadrul examenului de titularizare. Peste 800 de candidați s-au înscris în județul Sibiu pentru 128 de posturi titularizabile, potrivit informațiilor transmise de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean. Proba scrisă va începe la ora 9:00, în 4 de centre de concurs.

Citește și: „Poveștile din spatele notelor de 10 de la examenul de Titularizare”

Pentru susținerea probei scrise din cadrul titularizării s-au înscris 836 candidați. Aceștia trebuie să fie prezenți în sala de concurs cel mai târziu la ora 8.30. După primirea subiectelor, durata de redactare a lucrărilor este de patru ore, cu posibilitatea prelungirii cu una-două ore în anumite situații speciale (pentru candidații nevăzători, ambliopi sau cu anumite deficiențe de vedere). În aceste situații, comisiile județene de organizare și desfășurare a concursului asigură condiții de egalizare a șanselor pentru candidații cu deficiențe, prin adaptarea procedurilor de redactare a lucrărilor la subiectele de concurs, în funcție de particularitățile individuale și de cele specifice deficienței respective.

Subiectele, traducerea acestora în limbile minorităților naționale și baremele de evaluare pentru cele 122 de discipline de concurs sunt asigurate de Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație și vor fi publicate, după susținerea probei scrise, pe site-ul subiecte2022.edu.ro.

Numărul total de posturi și fracțiuni de posturi pentru care se desfășoară acest concurs este de 1.553, din care 128 posturi sunt titularizabile (post întreg cu viabilitate de cel puțin 4 ani – 19 posturi educator limba germană, 18 posturi învățător limba română, 15 posturi educator limba română, 12 posturi educație fizică și sport, pregătire sportivă de specialitate la cluburile sportive școlare, 8 posturi muzică instrumentală, 6 posturi educație fizică, 4 posturi pregătire instruire practică industrie alimentară, 4 posturi fizică etc.).

În 27 iulie se afișează rezultatele finale

Primele rezultate la proba scrisă vor fi afișate în data de 19 iulie, la sediile inspectoratelor școlare, dar și pe site-ul http://titularizare.edu.ro. Contestațiile se depun la sediul ISJ Sibiu sau se transmit prin mijloace electronice, în zilele de 19 iulie, după afișarea rezultatelor, și 20 iulie. Rezultatele finale se afișează la sediile inspectoratelor școlare județene și pe site-ul menționat anterior, în data de 27 iulie 2022.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota șapte, iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota cinci.

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante, publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele școlare în 29 iulie 2022 și 1 august 2022.

Examenul debutează la ora 9.00, accesul în sală al candidaților fiind făcut în intervalul orar 7.30 – 8.30 în următoarele centre: Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” Sibiu (208 candidați), Colegiul Economic „George Barițiu” Sibiu (193 candidați), Colegiul Tehnic „Cibinium” Sibiu (221 candidați) și Liceul Teoretic „Constantin Noica” Sibiu (214 candidați).

Distribuția, pe centre de examen

Disciplina de concurs

Număr candidați

Centru

ARTA TEATRALĂ – ARTA ACTORULUI

1

 

 

 

 

 

 

Liceul Teoretic ”Onisifor Ghibu” Sibiu

(str. Bihorului, nr. 3, tel. 0269 224 882)

ARTE VIZUALE (EDUCAȚIE PLASTICĂ/EDUCAȚIE VIZUALĂ/EDUCAȚIE ARTISTICĂ)

9

ECONOMIE, EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ, ECONOMIE APLICATĂ ȘI ECONOMIE SOCIALĂ – EDUCAȚIE ECONOMICO - FINANCIARĂ

 

5

EDUCAȚIE FIZICĂ ȘI SPORT

67

EDUCAȚIE FIZICĂ ȘI SPORT - ANTRENORI

4

EDUCAȚIE MUZICALĂ

10

EDUCAȚIE MUZICALĂ SPECIALIZATĂ

7

EDUCAȚIE SOCIALĂ (GÂNDURE CRITICĂ ȘI DREPTURILE COPILULUI; EDUCAȚIE INTERCULTURALĂ, EDUCAȚIE PENTRU O CETĂȚENIE DEMOCRATICĂ)

 

10

FILOSOFIE ȘI LOGICĂ, ARGUMENTARE ȘI COMUNICARE

3

ISTORIE

26

MATEMATICĂ

39

PSIHOLOGIE

2

RELIGIE ORTODOXĂ

24

SOCIOLOGIE

1

BIOLOGIE

23

 

 

 

 

Liceul Teoretic ”Constantin Noica” Sibiu

(str. Oștirii, nr. 5, tel. 0269 233 790)

 

 

 

 

 

 

 

CHIMIE

9

CONSILIERE PSIHOPEDAGOGICĂ

3

FIZICĂ

6

GEOGRAFIE

15

INFORMATICĂ ȘI TEHNOLOGIA INFORMAȚIEI

1

KINETOTERAPIE

2

LIMBA GERMANĂ MODERNĂ

8

LIMBA LATINĂ

1

LIMBA ȘI LITERATURA ENGLEZĂ

47

LIMBA ȘI LITERATURA FRANCEZĂ

9

LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ

61

PSIHOPEDAGOGIE SPECIALĂ

24

TERAPIE EDUCAȚIONALĂ COMPLEXĂ ȘI INTEGRATĂ (EDUCATOARE, ÎNVĂȚĂTORI, ÎNVĂȚĂTORI-EDUCATORI)

4

AGRICULTURĂ-HORTICULTURĂ

3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Colegiul Economic ”George Barițiu” Sibiu

(str. Oituz, nr. 31, tel. 0269 424 238)

ALIMENTAȚIE PUBLICĂ

2

ALIMENTAȚIE PUBLICĂ (MAIȘTRI INSTRUCTORI)

3

COMERȚ

4

CONSTRUCȚII

1

DREPT

1

ECONOMIC, ADMINISTRATIV, POȘTĂ

4

EDUCAȚIE TEHNOLOGICĂ ȘI APLICAȚII PRACTICE

1

ELECTRONICĂ, AUTOMATIZĂRI, TELECOMUNICAȚII

2

ESTETICA ȘI ÎNGRIJIREA CORPULUI OMENESC (MAIȘTRII INSTRUCTORI)

1

INSTALAȚII PENTRU CONSTRUCȚII

1

LIMBA ȘI LITERATURA GERMANĂ MATERNĂ, LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ ȘI UNIVERSALĂ PENTRU COPII, MATEMATICĂ, ELEMENTE DE PEDAGOGIE ȘCOLARĂ, METODICA PREDĂRII LIMBII ȘI LITERATURII GERMANE MATERNE/COMUNICĂRII ÎN LIMBA GERMANĂ MATERNĂ, METODICA PREDĂRII LIMBII ROMÂNE (ÎNVĂȚĂMÂNT PRIMAR LIMBA GERMANĂ)

 

 

 

11

LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ ȘI MATEMATICĂ, ELEMENTE DE PEDAGOGIE ȘCOLARĂ, METODICA PREDĂRII LIMBII ȘI LITERATURII ROMÂNE/COMUNICĂRII ÎN LIMBA ROMÂNĂ ȘI METODICA PREDĂRII MATEMATICII/ MATEMATICII ȘI EXPLORĂRII MEDIULUI ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL PRIMAR (ÎNVĂȚĂMÂNT PRIMAR ÎN LIMA ROMÂNĂ)

 

 

150

MECANICĂ

3

MECANICĂ (MAIȘTRI INSTRUCTORI)

2

TURISM (MAIȘTRI INSTRUCTORI)

1

TURISM ȘI SERVICII

3

LIMBA ȘI LITERATURA GERMANĂ MATERNĂ, LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ ȘI UNIVERSALĂ PENTRU COPII, PEDAGOGIE PREȘCOLARĂ, METODICA PREDĂRII ACTIVITĂȚILOR ÎN LIMBA GERMANĂ MATERNĂ ȘI METODICA PREDĂRII ACTIVITĂȚILOR ÎN LIMBA ROMÂNĂ ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL PREȘCOLAR

 

 

18

 

 

 

 

 

 

Colegiul Tehnic „Cibinium” Sibiu

(str. Dealului, nr. 4, tel. 0269 211 547)

LIMBA ȘI LITERATURA MAGHIARĂ MATERNĂ, LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ ȘI UNIVERSALĂ PENTRU COPII, PEDAGOGIE PREȘCOLARĂ, METODICA PREDĂRII ACTIVITĂȚILOR ÎN LIMBA MAGHIARĂ MATERNĂ ȘI METODICA PREDĂRII ACTIVITĂȚILOR ÎN LIMBA ROMÂNĂ ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL PREȘCOLAR

 

 

2

LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, PEDAGOGIA PREȘCOLARĂ ȘI METODICA DESFĂȘURĂRII ACTIVITĂȚILOR INSTRUCTIV-EDUCATIVE ÎN GRĂDINIȚA DE COPII

 

201

TOTAL

836

      

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

2 comentarii

Profu

Acum 2 luni

Să fie 1400 de posturi de suplinitori? Cred că e vorba de de 140. De unde atâtea posturi?! Atunci nici n-ar mai trebui sa dăm examen, ar veni și ne-ar lua de acasă.
Raspunde

Un pedagog de ... scoala noua

Acum 2 luni

De unde atâta fericire? De unde 1400 de posturi? Cred că 1400 de profesori sunt in total in Sibiu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus