Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Peste 2500 de joburi disponibile la Sibiu. Pentru toate preferințele

Peste 2500 de joburi disponibile la Sibiu. Pentru toate preferințele

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu anunță că la nivelul judeţului Sibiu sunt disponibile în acest moment 2.585  locuri de muncă vacante oferite de  angajatori.

Din totalul locurilor de muncă oferite 333 posturi se adresează persoanelor cu studii superioare şi anume:  analist calitate, asistent comercial, asistent manager, funcţionar administrativ,  inginer industria alimentară, inginer producţie, inginer mecanic, logistician gestiune flux, logoped, manager de produs,  manager proiect, muzeograf, ofiţer bancar,  programator, proiectant inginer mecanic, specialist achiziţii, etc., în timp ce 2.252 posturi sunt pentru persoanele cu studii primare, gimnaziale, profesionale, liceale, post-liceale sau fără studii.

Locurile de muncă vacante înregistrate în evidenţa A.J.O.F.M Sibiu pot fi vizualizate atât pe site-ul www.sibiu.anofm.ro cât şi pe pagina de facebook a instituţiei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

(-)

Acum 6 ani

Pai ar fi corect sa ocupam noi locurile de munca ale fratilor nostri olteni?...
Raspunde

Baba

Acum 6 ani

Asistent manager sau functionar administrativ doar cu studii superioare?Deci nu mai poti fi fufa sau parazit decit daca ai diploma?Asta evolutie!
Raspunde

Wss

Acum 6 ani

Dar asistent comercial ori ofiter bancar ? Daca vrei sa fi samsar iti trebuie 4+1 , haha
Raspunde

Anti VL

Acum 6 ani

Sa vezi acum claiele de prazari!! Mai ramane cnv in VL? Multi ghiocei prazarilor
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus