Joi,
08.12.2022
Innorat
Acum
3°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Chiar dacă ne aflăm la sfârșitul lunii aprilie și pare că iarna a revenit cu forțe proaspete, acest lucru nu trebuie să ne facă să nu mai ieșim din casă. Dacă vă petreceți acest weekend la Sibiu puteți să mergeți la teatru sau la film. Pe lângă asta, sâmbătă, veți putea vedea peste 200 de motocicliști prin oraș, marcând astfel deschiderea noului sezon moto.

Vineri, 21 aprilie

În această seară, de la ora 19:00, la Teatrul Național „Radu Stanca” se va pune în scenă spectacolul „Bravul soldat Svejk”. O oră mai târziu, la Stdudioul Cavas din incinta Facultății de Litere publicului sibian îi va fi prezentată piesa de teatru „Iubirea la oameni”.

Sâmbătă, 22 aprilie

Pentru cei mici, atât de la ora 10:00, cât și de la ora 12:00, va fi un atelier de creat povești, la Teatrul Gong. Diana Ribana le dă întâlnire copiilor care vor să-și pună imaginația și totodată mânuțele la contribuție pentru a-și crea propria poveste. Tot acolo, de la ora 18:00, se va pune în scenă spectacolul inspirat din povestea lui Ion Creagă, „Sarea-n bucate”.

Sarea in bucate-Catalina Draghici (1)

De la ora 19:00, la Teatrul Național „Radu Stanca” se va prezenta publicului spectacolul „Eden”. „Iubirea la oameni” se pune și astăzi în scenă la Studioul Cavas din incinta Facultății de Litere începând cu ora 20:00.

Peste 200 de motocicliști vor pleca începând cu ora 13, într-un marș, având ca punct intermediar parcarea Teatrului „Radu Stanca” Sibiu, unde vor rămâne pentru aproximativ o oră. Prin activitatea lor, motocicliștii vor să marcheze deschiderea sezonului moto 2017, dar și să semnaleze prezența lor în trafic.

Duminică, 23 aprilie

La Teatrul Gong, cei mici sunt așteptați la spectacolul „Sarea-n bucate”, ce va avea loc începând cu ora 11:00. Seara, de la ora 19:00, la Teatrul Național „Radu Stanca”, în fața publicului va ajunge „Noah și floarea de turn”.

„Fast & Furious 8”, „The Boss Baby” și  „Going in Style” sunt numai trei dintre filmele care vor rula în acest weekend la Cinema Arta. Programul complet poate fi consultat aici.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus