Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Travelscounter.com – economii pentru turiștii Sibiului

Travelscounter.com – economii pentru turiștii Sibiului

O companie sibiană cu 13 ani de experiență în media a lansat recent platforma www.travelscounter.com. Platforma se adresează turiștilor care aleg Sibiul ca destinație și le oferă, pe lângă informații utile și entertainment, discounturi în majoritatea restaurantelor, cafenelelor, cluburilor și pub-urilor din oraș.

Platforma este gândită să ofere utilizatorilor toate informațiile de care au nevoie înainte de a face o rezervare. Utilizatorii au acces la fotografii ale locațiilor, informații detaliate despre meniu și facilitățile pe care le oferă, recenzii ale altor clienți și hartă digitală pentru a putea ajunge rapid la destinație. Însă cel mai important feature al acestei platforme sunt discounturile acordate la nota de plată în locațiile partenere Travelscounter. Prin intermediul platformei, clienții primesc discounturi de 10, 15 și chiar 20% la nota de plată. Turiștii au la dispoziție două variante de a obține aceste discounturi: All Day Discount sau Book & Save.

macheta discount

Codul ALL DAY DISCOUNT este un cod de 10% discount, pe care utilizatorii il pot folosi o zi intreaga, in orice locatie partenera. Este varianta ideala pentru turistii care prefera sa exploreze Sibiul, fara grija necesitatii unei rezervari. Codul este valabil pana la ora 24:00 in fiecare zi, si poate fi folosit pentru mic dejun, pranz, cina, pauza de cafea, inghetata...pentru orice! Poate fi folosit de nenumarate ori, in oricate locatii se doreste, pe durata unei zile. Nu exista limita la comanda, discountul de 10% se aplica intregii note de plata!

Cu optiunea BOOK&SAVE iesitul in oras devine si mai distractiv! Prin BOOK&SAVE iti rezervi locul intr-un restaurant de top din Sibiu, sau intr-un club, si in acelasi timp economisesti bani. La orice rezervare BOOK&SAVE facuta prin travelscounter.com, utilizatorii primesc un discount de 10, 15 sau chiar 20% la nota de plata. Nu exista limite la comanda, discountul se aplica intregii note de plata.

Iar surprizele platformei nu se opresc aici. Blogul site-ului oferă o grămadă de recomandări, de noutăți sau știri despre evenimentele ce au loc în oraș. Iar pentru turiștii dornici de socializare, platforma oferă și o secțiune chat. Astfel, utilizatorii logați pot socializa cu alți utilizatori, pot cere recomandări, pot împărți o masă sau o sticlă de vin.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Baba

Acum 6 ani

Astia de la Travelscounter vor sa ne reduca veniturile ! Pericliteaza Strategia de Dezvoltare bla-bla-bla!Nu vreau sa fiu mai rautacioasa decit de obicei da' intreb: de ce ne informati pe noi,sibienii?Trebuie sa ne dam turisti ca sa nu ne mai fure chelnerii?''-Sil vu ple,pita cu slanina si iun peo de ceapa avevu?'' Da' de o companie care sa-i invete pe cei de la Apa-Canal cum se monteaza caminele n-ati auzit?Daca da,nu mai tineti in voi!
Raspunde

cristi

Acum 6 ani

ciudata idee de business. majoritatea turistilor straini care aleg sibiul nu cred ca sunt interesati sa faca economii la mancare. sunt curios daca va functiona. succes!
Raspunde

Mihai

Acum 6 ani

Face strainu shopping la Metro si alimenteaza la Awa Oil sa iasa mai bine. Daca doarme la vreo pensiune de periferie mai scuteste 10-15 lei (3euro). Succes e beton ideea de afacere, ati studiat antreprenoriat la Alma Mater?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus