Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

O mașină de gunoi a luat foc pe A1

O mașină de gunoi a luat foc pe A1

Actualizare Incendiul care a cuprins deșeurile menajere dintr-o mașină de gunoi a fost stins ăn urmă cu cîteva minute, transmit reprezentanții ISU Sibiu.

Știre inițială. O mașină de transport deșeuri menajere a luat foc pe autostrada A1, la ieșirea din Șura Mică spre Rusciori, transmit reprezentanții ISU Sibiu.

Din primele informații resturile menajere din mașină au luat foc, pompierii reușind la această oră să localizele incendiul. Mașina se află pe banda de urgență a A1.

Pompierii intervin cu două autospeciale cu apă și spumă.

foto Info Trafic Sibiu

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1565

Comentarii

2 comentarii

Ridichie Iglesias

Acum 6 ani

"Actualizare Incendiul care a cuprins deșeurile menajere dintr-o mașină de gunoi a fost stins ăn urmă cu cîteva minute, transmit reprezentanții ISU Sibiu." E greoaie limba romana!
Raspunde

...

Acum 6 ani

ca stii tu ce a ars acolo. poate a ars si o parte din vopseaua masinii. si atunci inseamna ca masina a luat foc. de la incendiul deseurilor, dar, a luat foc si masina.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus