Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
24°C

Începe a doua ediție a târgului de joburi pentru profesioniști și studenți

Începe a doua ediție a târgului de joburi pentru profesioniști și studenți

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sunt aşteptate la Facultatea de Inginerie, din cadrul Universităţii „Lucian Blaga”, între 9 și 10 mai la târgul de joburi „Career Expo”, ajuns la a doua ediție. Acolo, vor fi prezenți zeci de reprezentanți ai unor companii de top din oraș între orele 09:00-16:30. 

Career Expo crează cadrul perfect pentru profesioniştii şi studenţii aflaţi în căutarea unui job, având prezenţi reprezentanţi din companii de top din Sibiu precum: McDonald's, Continental Corporation,Compa, AJOFM, NTT DATA Romania, Marquardt, Lugera, 3Soft, Kromberg &Schubert, SprintSoft, BearingPoint, Ausy, IFM Electronic, Trigo Group, Manpower, Dona, SYKES Romania, Bertrandt, Harting.

„Ne bucurăm şi mulţumim în acelaşi timp colaboratorilor şi partenerilor care au răspuns afirmativ şi la cea de-a doua ediţie a Career Expo. Suntem mulţumitori că putem împreună să creăm cadrul în care studenţi, dar şi persoane care profesează, vor avea ocazia să intre în contact cu instituţii şi companii din diverse domenii", spune Alexandra Văcaru, preşedinte Rotaract Club Sibiu.

Evenimentul este organizat de clubul Rotaract Sibiu în parteneriat cu Rotary Club Sibiu, ULBS, Interact Club Sibiu, Boromir, Bucuria, Sory, Eben Advertising, Lulu's Cafe.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus