Duminică,
29.11.2020
Innorat
Acum
0°C

Strada Mitropoliei intră în lucrări până la finalul lunii

11 Mai 2017 16:11

Strada Mitropoliei intră în lucrări până la finalul lunii

Reprezentanții administrației locale roagă șoferii să evite, pe cât posibil, să circule pe strada Mitropoliei, din centrul istoric al Sibiului: asfaltul de pe această stradă urmează a fi înlocuit.

Lucrările de înlocuire a stratului de asfalt de pe strada Mitropoliei au început din această săptămână și sunt programate să se încheie în 31. „Lucrările se vor efectua pe tronsoane scurte. Circulația nu se va închide, dar va fi parțial restricționată. Prima porțiune pe care au început lucrările din 11 mai este cea dintre strada Andrei Șaguna și strada Ioan Lupaș“, se arată într-un comunicat emis de Primăria municipiului Sibiu. Lucrările sunt executate în cadrul contractului de întreținere și reparații ale străzilor din oraș, încheiat de Primăria Sibiu cu SC Comtram SA.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. RSK Development, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

Thom

Acum 3 ani

Conform sugestiilor din PUG, macar pe trotuare ar trebui piatra cubica, fiind o strada situata integral in Centrul istoric.
Raspunde

Nemilosu

Acum 3 ani

@Thom, ai dreptate. Apoi, eu nu-mi amintesc ca str. Mitropoliei sa fie praf, spre deosebire de late strazi. De ce nu se fac lucrarile in vacanta de vara a copiilor? Sunt curios cat costa lucrarile.
Raspunde

...

Acum 3 ani

Oricat ar costa e vorba de un ban in plus in buzunarul patronului. Si are nevoie de bani acum, pentru ca avocatii au fost scumpi... Eu astept cu nerabdare a n'shpea asfaltare pe Coposu, Alba Iulia, Milea pentru ca acolo se asfalteaza usor si ese banul mult si rapid. Cui ii pasa ca strazile alea arata inca decent si au fost refacute mai des decat circula edilul shef pe strazile orasului?
Raspunde

Thom

Acum 3 ani

Probabil in zona istorica se evita lucrari mai mari pe timp de vara, datorita sezonului turistic.
Raspunde

Geo

Acum 3 ani

Stie cineva cand a fot ultima data in santier? Cred ca mu cu mult timp in urma.
Raspunde

matei

Acum 3 ani

@Thom: termina cu prostiile de gen piatra cubica pe trotuare, lasa asfalt pe trotuare pentru Dumnezeu!. Si asa numita piatra cubica de pe centru ar trebui inlocuita cu dale (daca laturile strazii tot sunt ocupate de terase, aproape tot anul si nefolosibile pentru acces pietonal) pentru ca efectiv e piatra cubica de proasta calitate, neregulata si iti rupi gatul (si pantofii) trecand peste ea. Nu o compara cu vechiile strazi pietruite care aveau piatra slefuita pe canturi si montata la nivel. PS: da, sunt de acord ca Mitropoliei nu era cazul sa fie iar re/ras/asfalatata, sunt multe alte strazi in Sibiu care ar merita un pic de asfalt.
Raspunde

twikki

Acum 3 ani

cred ca anual sau la 2 ani maxim se reasfalteaza strada mitropuliei. pt satisfacerea BORatilor
Raspunde

rosu

Acum 3 ani

Trebe facut centrul. De Rusalii si, mai ales, la inceputul lui august, vin sasii de pretutindeni. Ce sa creada dansii despre primaria orasului, daca pe strada Mitropoliei, und la fiecare capat se afla o cate biserica evanghelica, nu este asfalt "ca-n Germania"?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus