Sâmbătă,
28.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-2°C

Începând de mâine se strică vremea: ploi torențiale, grindină și vijelii

Începând de mâine se strică vremea: ploi torențiale, grindină și vijelii

Specialiștii Centrului Meteorologic Transilvania-Sud Sibiu au transmis vineri o informare meteorologică referitoare accentuarea instabilității atmosferică și apariția ploilor însemnate cantitativ.

Informarea vizează perioada 13 mai, ora 10:00 – 14 mai, ora 21:00.

”În intervalul menţionat, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse, ce pot fi și torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi pe arii restrânse căderi de grindină. Astfel de fenomene vor fi mai frecvente și pe arii mai extinse, pe parcursul zilei de sâmbătă (13 mai) și în noaptea de sâmbătă spre duminică (13/14 mai)”, spun meteorologii.
În plus, în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantităţi de apă care vor depăşi local 15...20 l/mp și izolat 40 l/mp.

Manifestările de instabilitate atmosferică se vor semnala începând din seara zilei de vineri (12 mai), dar numai pe arii restrânse cantitățile de apă vor depăși 20 l/mp.

 

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. RSK Development, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus