Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

”Numerele roșii” ies mai repede, începând de luni. Program prelungit cu trei ore la ”Permise”

”Numerele roșii” ies mai repede, începând de luni. Program prelungit cu trei ore la ”Permise”

Sibienii care s-au programat online pentru obținerea plăcilor cu numere de înmatriculare provizorii pentru autovehicule -  ”numere roșii” - le pot obține mai devreme.

În perioada 15 – 31 mai 2017, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor își va prelungi cu trei ore programul de lucru cu publicul, în trei zile ale săptămânii.

Astfel, în zilele de luni, marți și joi, între orele 16:30 și 19:30, ghișeele vor fi deschise exclusiv pentru eliberarea numerelor roșii, către persoanele care au deja o programare online, indiferent de data acesteia.

”Măsura prelungirii programului de lucru a fost luată de prefectul județului Sibiu, Lucian Radu, pentru a le oferi cetățenilor posibilitatea de a-și înmatricula provizoriu autovehiculele cât mai rapid. Reamintim faptul că valabilitatea plăcilor cu numere de înmatriculare provizorii este de 90 de zile”, se arată într-un comunicat de presă al Instituției Prefectului.
 

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. RSK Development, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus