Duminică,
03.07.2022
Cer Senin
Acum
18°C

Vizită în straie populare la Prefectură. Bani pentru Monumentul Unirii

Vizită în straie populare la Prefectură. Bani pentru Monumentul Unirii

Prefectul județului Sibiu, Lucian Radu, a primit astăzi în birou un bărbat din Alba Iulia, îmbrăcat în straie populare.

În vârstă de 73 de ani, juristul, teologul și publicistul Dragomir Vlonga a pornit, în 15 mai, cu bicicleta spre București.

Vrea să atragă atenția opiniei publice și să convingă Guvernul să aloce fondurile necesare construirii Monumentului Unirii la Alba Iulia, pentru a fi gata la 1 Decembrie 2018.

DSC_0617

Alături de tricolor, Dragomir Vlonga poartă la piept un caiet de matematică, pe care l-a transformat în agendă de lucru. În rubricile trasate cu pixul, invită autoritățile locale ale orașelor prin care trece să-și scrie punctul de vedere asupra demersului său.

În “Caietul marșului pe bicicletă”, inaugurat de IPS Irineu, Arhiepiscopul Alba Iuliei, prefectul Lucian Radu a scris: “susțin construirea Monumentului Unirii la Alba Iulia”.
Caietul conține și o rubrică de observații, în care posesorul său își notează impresiile. După întâlnirea cu prefectul județului Sibiu, Dragomir Vlonga a completat în jurnal: “Oameni foarte deschiși, primitori”.

 

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Stefanini, Compa, RSK Development, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

...

Acum 5 ani

pai trebuia sa mearga pe cal nu pe bicicleta. sau daca tot a plecat pe bicicleta, macar sa fie o bicicleta pegas
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus