Joi,
25.04.2024
Ploi Usoare
Acum
8°C

Casă cuprinsă de flăcări în Cârța

Casă cuprinsă de flăcări în Cârța

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au intervenit, în ultimele 24 de ore, pentru stingerea a două incendii, deblocarea ușii unui apartament, dar și pentru acordarea primului-ajutor calificat unui număr de 18 persoane cu probleme medicale. Alte zece persoane au fost asistate medical de către formațiunile SMURD din cadrul Serviciilor voluntare ale localităţilor Copşa Mică, Dumbrăveni şi Ocna Sibiului, anunță reprezentanții ISU printr-un comunicat de presă.

Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Avrig au intervenit, în cursul zilei de miercuri, 17 mai, pentru stingerea unui incendiu, care s-a manifestat la o casă de locuit, în localitatea Cârța. Apelul la 112 a fost dat de către proprietar, care anunța că întraga casă a fost cuprinsă de flăcări. Pentru localizarea și lichidarea incendiului, s-au deplasat imediat un echipaj de pompieri din cadrul Punctului de Lucru Avrig, cu o autospecială de stingere, două echipaje de pompieri din cadrul Stației de pompieri Victoria (ISU Brașov), cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, dar și SVSU Cârța.

La sosirea pompierilor la locul evenimentului, incendiul se manifesta atât la acoperișul imobilului, cât și în interior, pe o suprafață de aprox. 80 mp.

Pompierii au limitat extinderea incendiului și au reușit să-l stingă după mai bine de o oră de luptă cu flăcările, care au cuprins acoperișul casei, dar și bunurile din interior. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul termic produs de coșul de evcauare a fumului, care era deteriorat.

incendiu pompieri ISU (3)

Tot în cursul zilei de miercuri, Detaşamentul de Pompieri Sibiu a intervenit în municipiul Sibiu, strada Aleea Fraţii Buzeşti, pentru deblocarea ușii unui imobil, în interiorul căruia se afla o persoană cu probleme medicale, ce avea nevoie de ajutor. Persoana a fost preluată de către un echipaj SMURD şi transportată la spital.

Seara trecută, la ora 21.43, Detaşamentul de Pompieri Sibiu a intervenit în municipiul Sibiu, str. Aleea Mihai Eminescu, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o construcție nelocuită. Incendiul a fost lichidat imediat de către pompierii sosiți la locul evenimentului.

foto ISU Sibiu

incendiu pompieri ISU (2)

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. RSK Development, Fântânița Haiducului, Harting, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus