Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Arena Platoș amenajează de 1 iunie parc de distracții pentru copii în Piața Mare. Intrare liberă

Arena Platoș amenajează de 1 iunie parc de distracții pentru copii în Piața Mare. Intrare liberă

Complexul Arena Platoș de la Păltiniș se mută pentru o zi în Piața Mare, unde amenajează un adevărat parc de distracții pentru copii cu ocazia zilei de 1 iunie.

Evenimentul va avea loc între orele 11:00 și 17:00 și, conform organizatorilor, cei mici vor avea de unde alege diferite activități variate, pentru diverse categorii de vârstă:

- BagJump, saltea gonflabilă uriașă pe care se sare de pe un turn construit din schelă Layer autorizată. Se sare de la o înălțime de maxim 2 m de la saltea.

- Teren de fotbal gonflabil cu suprafață umedă. Se formează echipe de 4 copii și vor juca fotbal în sesiuni de 10 minute.

- Traseu de biciclete, marcat cu coifuri de plastic, șerpuiește cu curbe strânse și obstacole pe o lungime de aproximativ 300 de metri.

- Demonstrație de sărituri cu bicicleta la BagJump folosind o rampă de sărituri.

arena platos

"Ne bucurăm că putem să aducem și noi un strop de bucurie celor mici, de ziua lor, și îi așteptăm într-un număr cât mai mare și la Păltiniș, în aerul curat de munte, unde vor putea să încerce toate atracțiile pe care le-am pregătit pentru acest sezon. Vreau să mulțumesc Primăriei Municipiului Sibiu pentru sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment", spun reprezentanții Arena Platoș.
Accesul la toate activitățile este gratuit și necesită completarea formularului de participare de către unul din părinții copilului.

Arena Platos in oras-24

Complexul de vară Arena Platoș Păltiniș își va deschide porțile în acest sezon pe data de 2 iunie. Pe întreg parcursul lunii iunie complexul va fi deschis doar în ultimele două zile ale săptămânii iar de la 1 iulie va fi deschis zilnic până la finalul lunii august.

Complexul de vară ocupă o suprafață de peste 74 de mii de metri pătrați. Are patru trasee de biciclete, 2 benzi rulante pentru transport și un telescaun. În total, 17 activități diferite, pentru toate vârstele, sunt la dispoziția celor care doresc să se bucure de aerul curat, de munte, al Păltinișului. Traseele de biciclete au fost create pe categorii de dificultate. În timp ce traseul albastru este accesibil inclusiv celor mici, traseul roșu se adresează doar cicliștilor avansați, capabili de coborâri cu un grad de dificultate ridicat. Traseele galben și portocaliu sunt mai accesibile însă sunt adresate mai degrabă adulților decât copiilor.

Accesul pe toate pistele de biciclete se poate face și cu telescaunul.

„Vedeta” complexului este săniuța de vară, o construcție impresionantă, rapidă și care va atrage mulți temerari amatori de viteză. Imense bile de zorbing, offroad pentru cei mici cu trotineta sau bicicleta, țarc cu animale, alee cu povești, parc de cățărat, trambulină sau tiroliană, complexul Arena Platoș Păltiniș a pregătit de toate pentru toate vârstele.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Continental, Stefanini, KeepCalling, Takata, RSK Development, Fântânița Haiducului, Harting, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și mulți alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus