Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Incendiu pe Calea Dumbrăvii din cauza unui acumulator UPS defect

Incendiu pe Calea Dumbrăvii din cauza unui acumulator UPS defect

Pompierii sibieni au intervenit în această dimineață pentru stingerea unui incendiu izbucnit la serverul unei societăți comerciale de pe Calea Dumbrăvii, lângă școala de șoferi, transmit reprezentanții ISU.

Alarma a fost dată în jurul orei 9, pompierii intervenind cu patru autospeciale, două dintre ele cu apă și spumă. 78 de persoane au fost evacuate din incintă înainte de sosirea echipajelor de salvare, aceștia au mai evacuat alte patru. Incendiul a  fost stins imediat de pompieri, flăcările nu s-au extins, a fost mai mult o degajare de fum.

Potrivit reprezentanților ISU, incendiul a izbucnit din cauza efectului termic produs de un acumulator UPS defect.

foto Info Trafic Sibiu

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Continental, Stefanini, Takata, Compa, RSK Development, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Un oarecare

Acum 6 ani

Va si amar de cei care lucru acolo...sunt precum sarmanele in acele birouri...
Raspunde

Asa dorit-a stiti voi cine

Acum 6 ani

Vai si amar si de Calea Dumbravii, care se va umple de astfel de constructii in scurt timp
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus