Vineri,
26.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Iohannis vine la Sibiu în perioada Festivalului Internațional de Teatru

Iohannis vine la Sibiu în perioada Festivalului Internațional de Teatru

Președintele României, Klaus Iohannis veni la Sibiu în cadrul Festivalului Internațional de la Sibiu, ce se va desfășura între 9-18 iunie. Constantin Chiriac, președintele FITS a confirmat prezența acestuia la spectacolul „Șefele”, din 17 iunie.

Spectacolul se va juca într-o zi de sâmbătă, de la ora 16, la Teatrul Național „Radu Stanca”, fiind o producție a Théâtre d’Esch din Luxembourg. Acesta se va juca în limba germană, dar va fi tradus în română și engleză. Pe lângă asta, președintele va fi prezent și la câteva evenimente care vor marca aniversarea celor 10 ani de la Sibiu Capitală Culturală Europeană.

Președintele României a transmis un mesaj pentru ediția din acest an a festivalului. „În anul în care Sibiul aniversează un deceniu de la misiunea sa de Capitală Culturală a Europei, Festivalul Internațional de Teatru 2017 reafirmă vocaţia internaţională a culturii româneşti. Anul acesta Festivalul ne cheamă, printr-o participare internațională de excepţie, să ne regăsim în nenumărate şi complexe geografii sufleteşti. Într-o lume deseori marcată de umbrele lungi ale intoleranţei, FITS ne propune pentru zece zile un microcosmos animat de forţa iubirii. Este o chemare la aflarea <<sufletelor pereche>>, o invitaţie pentru tineri şi vârstnici la o demonstrație a perenităţii artei şi trăiniciei culturii", este mesajul lui Klaus Iohannis.

Foto Arhivă FITS 2016

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

politrucul

Acum 6 ani

De parca numai in perioada asta ar veni!
Raspunde

dancp2

Acum 6 ani

da pentru ca e actor!
Raspunde

gigi contra

Acum 6 ani

Un actor grabit...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus